Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Μπαρτσελόνα απέκτησε τον 17χρονο Χαλίλοβιτς

Η Μπαρτσελόνα απέκτησε τον 17χρονο Χαλίλοβιτς

Η Μπαρτσελόνα απέκτησε τον 17χρονο Κροάτη, Αλέν Χαλίλοβιτς, από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, οι «μπλαουγκράνα» κατέβαλαν περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ για τον αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό. Ο Χαλίλοβιτς είναι ο νεότερος σκόρερ στην Α΄ κατηγορία του πρωταθλήματος της Κροατίας και επίσης ο νεότερος παίκτης που έκανε ντεμπούτο στην εθνική ομάδα της χώρας.

Η Μπαρτσελόνα απέκτησε τον 17χρονο Κροάτη, Αλέν Χαλίλοβιτς, από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, οι «μπλαουγκράνα» κατέβαλαν περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ για τον αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό.

Ο Χαλίλοβιτς είναι ο νεότερος σκόρερ στην Α΄ κατηγορία του πρωταθλήματος της Κροατίας και επίσης ο νεότερος παίκτης που έκανε ντεμπούτο στην εθνική ομάδα της χώρας.

Ο Χαλίλοβιτς, ο οποίος έχει ήδη τρεις συμμετοχές με την εθνική ανδρών της «Χρβάτσκα», θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα που μετέχει στη Β΄ κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χαλίλοβιτς είναι ο δεύτερος νεαρός που αποκτούν οι Καταλανοί για τη νέα σεζόν, μαζί με τον τερματοφύλακα Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν από την Γκλάντμπαχ. Στο μεταξύ, οι Ραφίνια και Ζεράρ Ντεουλοφέου θα επιστρέψουν στην Μπαρτσελόνα μετά τη λήξη του δανεισμού τους σε Θέλτα και Έβερτον, αντίστοιχα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024