Συγκέντρωση καθηγητών και σχολικών φυλάκων στο Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης έφτασαν καθηγητές και σχολικοί φύλακες, που διαμαρτύρονται για το μέτρο της διαθεσιμότητας. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά, αν και με δυσκολία, στη λεωφόρο Β. Σοφίας. Οι διαδηλωτές έχουν περιοριστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις στο πεζοδρόμιο έξω από το υπουργείο. Νωρίτερα επικράτησε ένταση στην συγκέντρωση που πραγματοποιήσαν έξω από το υπουργείο Οικονομικών.
Έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης έφτασαν καθηγητές και σχολικοί φύλακες, που διαμαρτύρονται για το μέτρο της διαθεσιμότητας.
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά, αν και με δυσκολία, στη λεωφόρο Β. Σοφίας. Οι διαδηλωτές έχουν περιοριστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις στο πεζοδρόμιο έξω από το υπουργείο.
Νωρίτερα είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Οικονομικών, όπου έγινε η συνάντηση μεταξύ του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη και των μελών της τρόικας.
Εκεί επικράτησε ένταση με τους διαδηλωτές να πετάνε μπουκάλια στα αυτοκίνητα των μελών της τρόικας και να φωνάζουν συνθήματα.
Επίσης, νωρίτερα, σε περιορισμένης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν και λιποθυμίες διαδηλωτών, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος, ενώ η αστυνομία έκανε χρήση χημικών.
Υπενθυμίζεται ότι η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ, είχε απευθύνει κάλεσμα προς όλα τα διοικητικά συμβούλια των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας στην Περιφέρεια Αττικής για να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που είχε προγραμματιστεί για τη 1 το μεσημέρι μπροστά από το υπουργείο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- H Charli xcx φέρνει «brat» αέρα στη συλλογή της Εθνικής Πινακοθήκης Πορτρέτων του Λονδίνου
- Αίγιο: Πυρίτιδα και DNA στο μικροσκόπιο των Αρχών – Τα κρίσιμα ευρήματα της έρευνας για το διπλό φονικό
- Δεν έχει κλείσει η υπόθεση των F-35 για την Τουρκία – Τραμπ: «Κανείς δεν μου λέει τι πρέπει να πουλάμε»
- Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Σιώπη, ο οποίος θα συνεχίσει στην τουρκική Καραγκιουμρούκ
- Εξαμίλια Κορινθίας: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της φονικής έκρηξης στο εργοστάσιο
- ΕΛΑΣ: Δεν γίνεται να συνηθίσουμε ως «κακιά στιγμή» τον θάνατο ανθρώπου που πάει να βγάλει το μεροκάματο

