Την ανατροπή ψάχνει σήμερα (22:05, ΑΝΤ1) ο ΠΑΟΚ στο «Ντα Λουζ». Υστερα από το 0-1 της Μπενφίκα (με γκολ off side του Λίμα) στη Θεσαλονίκη, η ομάδα του Στέφενς πρέπει να σταματήσει το αήττητο που έχουν οι Πορτογάλοι εντός έδρας στην Ευρώπη, για να πάρει το εισιτήριο για τη συνέχεια του Europa League. Live από το sports.in.gr
Την ανατροπή ψάχνει σήμερα (22:05, ΑΝΤ1) ο ΠΑΟΚ στο «Ντα Λουζ». Υστερα από το 0-1 της Μπενφίκα (με γκολ off side του Λίμα) στη Θεσαλονίκη, η ομάδα του Στέφενς πρέπει να σταματήσει το αήττητο που έχουν οι Πορτογάλοι εντός έδρας στην Ευρώπη, για να πάρει το εισιτήριο για τη συνέχεια του Europa League.
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έμεινε εκτός, καθώς είναι άρρωστος, όπως δήλωσε ο Ολλανδός προπονητής του δικεφάλου.
Στα αγωνιστικά πλάνα ο Γλύκος θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Λίνο, Ινσαουράλντε, Κατσουράνης και Σκόνδρας. Αμυντικό χαφ θα παίξει ο Μαντούρο και εσωτερικοί μέσοι Λάζαρ και Κάτσε.
Στα άκρα θα είναι οι Λούκας (δεξιά), Ολίσε (αριστερά), ενώ υπάρχει η πιθανότητα να προτιμηθεί ο Στοχ, αντί του 23χρονου εξτρέμ Ο Αθανασιάδης θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Τζαβέλλας, Βούκιτς, Κίτσου, Νίνης και Γεωργιάδης.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.