Ετεροχρονισμένη ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος για το ματς με τον Παναθηναϊκό
Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η ΚΑΕ Πανιώνιος, τρεις ημέρες, μετά τη δήλωση «βόμβα» του προέδρου της, Ηλία Λιανού πως δεν θέλει να έχει σχέση με το μπάσκετ, ύστερα από την ήττα των «κυανέρυθρων» από τον Παναθηναϊκό, στη Νέα Σμύρνη, για την 19η αγωνιστική της Α1.
Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η ΚΑΕ Πανιώνιος, τρεις ημέρες, μετά τη δήλωση «βόμβα» του προέδρου της, Ηλία Λιανού πως δεν θέλει να έχει σχέση με το μπάσκετ, ύστερα από την ήττα των «κυανέρυθρων» από τον Παναθηναϊκό, στη Νέα Σμύρνη, για την 19η αγωνιστική της Α1.
Η σημερινή ανακοίνωση του Πανιωνίου αναφέρεται στη φάση με τον Έρικ ΜακΚόλουμ, όταν οι διαιτητές του καταλόγισαν επιθετικό φάουλ, αντί για γκολ φάουλ. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση της ομάδας της Νέας Σμύρνης αναφέρεται: «Επειδή τις τελευταίες ημέρες με όσα λέγονται και γράφονται θα ξεχάσουμε και όσα ξέρουμε θέτουμε το εξής ερώτημα στην κρίση του φίλαθλου κοινού: Από πότε δεν αποτελεί αλλοίωση αποτελέσματος εξόφθαλμο λάθος διαιτητή 45’’ πριν τη λήξη αναμέτρησης με τη διαφορά μεταξύ των δύο αντιπάλων στους έξι πόντους; Χάρις, μάλιστα, στο οποίο η διαφορά αντί να μειωθεί στους τρεις – γιατί η φάση του ΜακΚόλουμ ήταν γκολ φάουλ – παραμένει στους έξι; Και ενώ το “μομέντουμ” του αγώνα είναι ξεκάθαρα υπέρ της ομάδας, που υπολείπεται στο σκορ και έχει μειώσει την διαφορά των 10 πόντων, με την οποία είχε προηγηθεί ο αντίπαλος με 5’ και 25’’ να απομένουν για τη λήξη της αναμέτρησης; Σημειωτέον ότι και η διαφορά των 10 πόντων είχε δημιουργηθεί από νέο λάθος των διαιτητών και τεχνική ποινή στον προπονητή».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Σκαρφάλωσε σε πολυκατοικία και διέρρηξε το σπίτι της γιαγιάς του – Άρπαξε 500 ευρώ
- Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στο in.gr για το κυκλοφοριακό στην πόλη
- ΗΠΑ: Αφαιρείται με δικαστική απόφαση το όνομα του Ντόναλντ Τραμπ από το Κέντρο Κένεντι
- Ανάρπαστα τα εξοχικά στην Ελλάδα – Ποιοι αγοράζουν
- Μάικλ Τζόρνταν: Κάνει… ζωάρα στη Μύκονο ο G.O.A.T. του μπάσκετ (vids)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι διαρροές, το «κλειδωμένο» ντουλάπι και η στοχοποίηση της Τυχεροπούλου

