Ερωτήματα από τις ξαφνικές μετακινήσεις στο Λιμεναρχείο Πάτρας
Αίσθηση προκάλεσε η απόφαση του λιμενάρχη Πάτρας να «ξηλώσει» το Τμήμα Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου της πόλης, την Τρίτη, με ημερήσια διαταγή του. Ειδικότερα, 44 άτομα μετακινήθηκαν σε άλλες θέσεις μέσα στο Λιμεναρχείο.
Αίσθηση προκάλεσε η απόφαση του λιμενάρχη Πάτρας να«ξηλώσει»το Τμήμα Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου της πόλης, την Τρίτη, με ημερήσια διαταγή του. Ειδικότερα, 44 άτομα μετακινήθηκαν σε άλλες θέσεις μέσα στο Λιμεναρχείο.
Συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των αξιωματικών του Λιμενικού σημείωναν πως είθισται ένας νέος λιμενάρχης να προβαίνει σε αλλαγές σχετικά με το προσωπικό, ωστόσο σε τέτοιο βαθμό δεν είναι κάτι το συνηθισμένο.
Το Λιμεναρχείο Πάτρας θεωρείται «κομβικό», καθώς έχει να αντιμετωπίσει μια σειρά ζητημάτων, όπως την αποτροπή μεταναστών που επιχειρούν να εισέλθουν παράνομα στο λιμάνι για να επιβιβαστούν σε πλοία με προορισμό την Ιταλία.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής