«Δεν τίθεται θέμα» επέκτασης του προγράμματος διαθεσιμότητας μετά το 2014
«Δεν τίθεται ζήτημα επέκτασης του προγράμματος διαθεσιμότητας και απολύσεων μετά το 2014» δήλωσε σήμερα η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, για το θέμα των απολύσεων στο Δημόσιο, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm.
«Δεν τίθεται ζήτημα επέκτασης του προγράμματος διαθεσιμότητας και απολύσεων μετά το 2014» δήλωσε σήμερα η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, για το θέμα των απολύσεων στο Δημόσιο, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm.
«Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στους ποιοτικούς στόχους που έχουμε θέσει για αλλαγές στη δημόσια διοίκηση, αν ένας πέλεκυς απόλυσης βρίσκεται διαρκώς πάνω από τα κεφάλια των υπαλλήλων» πρόσθεσε.
Επίσης, η κ. Χριστοφιλοπούλου επισήμανε: «Είμαστε εντός των στόχων σε ό,τι αφορά τις δεσμεύσεις μας για την κινητικότητα. Έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας για να καλυφθεί ο στόχος των 11.500 αποχωρήσεων. Είναι ξεκάθαρο, όμως, ότι με το τέλος αυτού του προγράμματος, η κινητικότητα θα αποσυνδεθεί από τη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις, έτσι ώστε να αποτελέσει εργαλείο για την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η απόλυτη «μάχη» για τον πρωταθλητή Ευρώπης – Παρί Σεν Ζερμέν και Άρσεναλ στον τελικό του Champions League
- Η ιστορία των τροχαίων από το πρώτο βενζινοκίνητο αυτοκίνητο και το τεράστιο κοινωνικοοικονομικό κόστος τους
- The Expla-in Project | My precious…
- Τεχνητή νοημοσύνη: Αντώνογλου και Γερμανίδης στην κορυφή της διεθνούς κούρσας της AI
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου
- Τζόκοβιτς για τον αποκλεισμό στο Roland Garros: «Άξιζε τη νίκη ο Φονσέκα – Έμεινα από δυνάμεις»

