Ελληνορωσικό Τουριστικό Forum από τις 23 έως τις 27 Απριλίου
Με 1.200 ρώσους ταξιδιωτικούς πράκτορες και δημοσιογράφους θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 27 Απριλίου το Ελληνορωσικό Τουριστικό Forum.
Διοργανωτές του forum, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο μεταξύ των δύο χωρών που γίνεται στην Ελλάδα, είναι ο Labirint, ένας από τους μεγαλύτερους Ρώσους Tour Operators, σε συνεργασία με τον ταξιδιωτικό όμιλο Le Grand Group of Companies, τον σημαντικότερο ταξιδιωτικό όμιλο εισερχόμενου τουρισμού στην Νότια Ελλάδα και τα νησιά του Αιγαίου και την AEGEAN.
Το 2013 ο όμιλος Le Grand διπλασίασε τις αφίξεις σχεδόν σε όλους τους προορισμούς, ξεπερνώντας τους 260.000 επισκέπτες στους τέσσερις προορισμούς με κορυφαίο την Κρήτη, στην οποία βρίσκονται και τα κεντρικά γραφεία του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιατί ο Ολυμπιακός είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο ελληνικό πόλο
- Η Τζένιφερ Λόπεζ τολμά ένα στράπλες φόρεμα Versace του 2004 και αφήνεται στην οπτική ψευδαίσθηση
- Θεσσαλονίκη: Παιδί 4,5 ετών βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του σε πεζοδρόμιο – Συνελήφθησαν οι γονείς
- Τα επόμενα βήματα της Μαρίας Καρυστιανού – Το πρόγραμμα, ο «πρωινός καφές» και ο «τσάρος της οικονομίας
- Τσουκαλάς για Μητσοτάκη: Δεν ενδιαφέρεται για κοινωνική συνοχή – Όποτε δυσκολεύεται σύρεται στις θεσεις του ΠΑΣΟΚ
- Οι συγκλονιστικές δηλώσεις του Αντετοκούνμπο: «Παλιά πουλούσα ρολόγια για να ζήσω, τώρα υπάρχει σειρά με το όνομά μου»

