Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mazda Hazumi Concept: Ο Ιάπωνας αστός

Mazda Hazumi Concept: Ο Ιάπωνας αστός

Τη βάση πάνω στην οποία θα εξελιχθεί το Mazda 2 τρίτης γενιάς θα αποτελέσει το Hazumi Concept, το οποίο θα αποκαλυφθεί στις αρχές Μαρτίου στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης αυτοκινήτου της Γενεύης.

Ονομάζεται Hazumi Concept δηλώνοντας εξαρχής την ιαπωνική του καταγωγή. Βέβαια, πίσω από το… εξωτικό του όνομα και τις επιθετικές γραμμές του σχεδιασμού του κρύβεται η επόμενη γενιά του δημοφιλούς Mazda 2, η οποία θα κάνει την εμφάνισή της μέσα στο 2015.

Μέχρι τότε θα πρέπει να αρκεστούμε στο ιδιαίτερα ελκυστικό πρωτότυπο, το οποίο θα αποκαλυφθεί επισήμως στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης και στις λιγοστές πληροφορίες που το συνοδεύουν.

Σύμφωνα με αυτές, η τρίτη κατά σειρά γενιά του μικρού Mazda θα εφοδιάζεται με έναν νέο πετρελαιοκινητήρα τεχνολογίας SKYACTIVE και χωρητικότητας 1,5 λίτρου, ο οποίος αναμένεται να τοποθετηθεί και στο μεγαλύτερων διαστάσεων Mazda 3.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το Hazumi Concept αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όταν δηλαδή η 84η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης ανοίξει τις πύλες της.

auto.in.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024