Αναχώρησε με 18 τελικά παίκτες στην αποστολή του ο ΠΑΟΚ για την Λισαβόνα της Πορτογαλίας, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει εκεί στον επαναληπτικό αγώνα του 0-1 την Μπενφίκα για τους «32» του Europa League.
Αναχώρησε με 18 τελικά παίκτες στην αποστολή του ο ΠΑΟΚ για την Λισαβόνα της Πορτογαλίας, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει εκεί στον επαναληπτικό αγώνα του 0-1 την Μπενφίκα για τους «32» του Europa League.
Με την αποστολή δεν ταξίδεψε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης λόγω ίωσης. Η μακεδονική ομάδα θα επιστρέψει στην βάση της μετά από έξι μέρες, αφού την Παρασκευή μετά τον αγώνα στο «Ντα Λουζ» της πορτογαλικής πρωτεύουσας, θα ταξιδέψει απευθείας για το Ηράκλειο, όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη.
Δηλώσεις δεν έγιναν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης από κανέναν ποδοσφαιριστή, αλλά υπήρχε κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας για το παιχνίδι της Πέμπτης, που θα είναι το 100ο στην διοργάνωση.
Η ομάδα προπονήθηκε ελαφρά το μεσημέρι στη Νέα Μεσήμβρια, και αφού γευμάτισε μετέβη στο αεροδρόμιο. Αύριο το πρόγραμμα προβλέπει μία προπόνηση το βράδυ στο «Ντα Λουζ» και πριν από αυτή θα γίνει η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του προπονητή Χουμπ Στέφενς.
Η Κηφισιά έκανε την ανατροπή με δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο καθώς πήρε μπρος με τις αλλαγές του Λέτο και το γκολ της νίκης πέτυχε ο Μπένι στο 85’. Μόνο αν έρθουν τα πάνω κάτω θα υποβιβαστεί η Κηφισιά
Ο Πέδρο Μαρτίνεθ και οι παίκτες του έτυχαν αποθεωτικής υποδοχής υποδοχής κατά την επιστροφή τους στη Βαλένθια από δεκάδες οπαδούς τους, μετά το 2-0 επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.
LIVE: Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 36η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.