
Παρουσιάζεται η ετήσια έκθεση του ΣΕΒ για το επιχειρηματικό περιβάλλον
Την πρώτη ετήσια έκθεση για την κατάσταση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα θα παρουσιάσει στις 3 το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, στους υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη και Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη.
Την πρώτη ετήσια έκθεση για την κατάσταση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα θα παρουσιάσει στις 3 το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, στους υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη και Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη.
Η έκθεση συγκεντρώνει τα κυριότερα ρυθμιστικά και διοικητικά εμπόδια που καθηλώνουν την επιχειρηματικότητα για καθεμία από τις 13 περιοχές επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, με τις οποίες ασχολείται το Παρατηρητήριο Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος του ΣΕΒ, αποτυπώνει δε και αξιολογεί τις πρόσφατες προσπάθειες μεταρρύθμισης. Επιπλέον, η έκθεση διατυπώνει για κάθε περιοχή συγκεκριμένες κατευθύνσεις και προτάσεις άρσης των εμποδίων.
Το Παρατηρητήριο του Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος του ΣΕΒ λειτουργεί ως ένας κοινός κόμβος τόσο για την συλλογική αποτύπωση και καταγραφή των εμποδίων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, όσο και για την διατύπωση αναγκαίων και εφαρμόσιμων προτάσεων και παρεμβάσεων της επιχειρηματικής κοινότητας προς την Πολιτεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επίσημα ως το 2030 στον Παναθηναϊκό ο Ερνανγκόμεθ (vid)
- Ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας ανακοίνωσε την παραίτησή του αφήνοντας αιχμές για διαφθορά
- Οι σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας, το casus belli, τα F-35 και η «Γαλάζια Πατρίδα»
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Πέμπτη σε Κρήτη και νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου
- Όλα μηδέν στο φιλικό της ΑΕΚ με τη Φίτεσε
- Κως: Ανήλικη ανασύρθηκε νεκρή έπειτα από ανατροπή τζετ σκι στο Μπόντρουμ της Τουρκίας – Αγνοούνται άλλα δύο άτομα

