Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η εκδοχή του Στέφενς και... εκείνη του Ζεσούς για το γκολ οφ σάιντ

Η εκδοχή του Στέφενς και… εκείνη του Ζεσούς για το γκολ οφ σάιντ

Την απογοήτευσή του από την εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα από τη Μπενφίκα, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι το αποτέλεσμα προήλθε από λάθος του βοηθού διαιτητή, εξέφρασε ο τεχνικός του «Δικεφάλου» του Βορρά, Χουμπ Στέφενς. Από την άλλη, στη δυσκολία της φάσης, που δεν επέτρεψε στον βοηθό να έχει καλή εικόνα για το γκολ της Μπενφίκα αναφέρθηκε ο Ζόρζε Ζέσους σε ερώτηση για το αν θεωρεί οφσάιντ το γκολ που έβαλε η ομάδα του στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Την απογοήτευσή του από την εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα από τη Μπενφίκα, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι το αποτέλεσμα προήλθε από λάθος του βοηθού διαιτητή, εξέφρασε ο τεχνικός του «Δικεφάλου» του Βορρά, Χουμπ Στέφενς. Από την άλλη, στη δυσκολία της φάσης, που δεν επέτρεψε στον βοηθό να έχει καλή εικόνα για το γκολ της Μπενφίκα αναφέρθηκε ο Ζόρζε Ζέσους σε ερώτηση για το αν θεωρεί οφ σάιντ το γκολ που έβαλε η ομάδα του στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

«Είμαστε απογοητευμένοι που χάσαμε, ειδικά με τον τρόπο που παίξαμε. Μας έκανε ο αντίπαλος μια ευκαιρία, ειδικά όταν πήραμε ρίσκο μετά το γκολ, και ο Πάνος (Γλύκος) απέκρουσε. Ακουσα ότι το γκολ ήταν οφ σάιντ, δεν είδα ξανά τη φάση, μίλησα με τον διαιτητή, ο οποίος μου απάντησε ότι ο βοηθός επιμένει ότι δεν ήταν. Αυτήν ήταν η απόφαση των διαιτητών, δε θέλω να κάνω άλλο σχόλιο. Ημουν πολύ μακριά για να δω τη θέση του βοηθού διαιτητή, θα δω τη φάση. Απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους δεν έχεις πολλές ευκαιρίες για να σκοράρεις, πρέπει να εκμεταλλευτείς όσες θα κάνεις. Εμείς βρήκαμε μια ή δύο και δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ, η Μπενφίκα έκανε γκολ τη δική της και κέρδισε. Είμαι περήφανος για την ομάδα που πάλεψε με αυτόν τον τρόπο.

Νομίζω ότι παίξαμε συνολικά καλά αμυντικά, δεν είναι μόνο η απόδοση του Κατσουράνη και του Ινσαουράλδε στον αγώνα. Αν δεν κάνει όλη η ομάδα τη δουλειά της, ακόμη και οι επιθετικοί, τότε ούτε ο Κατσουράνης, ούτε ο Ινσαουράλδε θα κάνουν τη δουλειά τους. Στην περίοδο που είμαι στον ΠΑΟΚ η αποψινή αμυντική παρουσία μας ήτανε η καλύτερη. Όταν χάνεις εντός έδρας και έχεις παιχνίδι εκτός έδρας, είναι δύσκολο να ανατρέψεις την εις βάρος σου κατάσταση. Θα πάμε στην Πορτογαλία να παίξουμε όπως το κάναμε σήμερα, πάντα υπάρχουν ελπίδες. Η χρησιμοποίηση των Ολίσε, Νίνη ήταν για λόγους τακτικής. Ευχαριστούμε τον κόσμο που συμπαραστάθηκε στην ομάδα».

Από την πλευρά των παικτών του ΠΑΟΚ, ο Αλβερς Λίνο, τόνισε: «Δεν αξίζαμε το αποτέλεσμα, από ένα λάθος του διαιτητή προέκυψε το τελικό αποτέλεσμα, θα ζήσουμε με αυτό. Εχουμε λίγες πιθανότητες πρόκρισης, όχι όμως τόσες λίγες για να παρατήσουμε το παιχνίδι στην Πορτογαλία».

Ζεσούς: «Δεν ήταν εύκολο για τον βοηθό»

Στην δυσκολία της φάσης, που δεν επέτρεψε στον βοηθό να έχει καλή εικόνα για το γκολ της Μπενφίκα αναφέρθηκε ο Ζόρζε Ζεσούς σε ερώτηση για το αν θεωρεί οφ σάιντ το γκολ που έβαλε η ομάδα του στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής των Πορτογάλων στάθηκε στις ευκαιρίες που είχε η ομάδα του, ενώ σχολίασε και τη διαφορετική διάταξη που χρησιμοποίησε στο ματς της Τούμπας για τους «32» του Europa League.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα και η Τούμπα είναι μια δύσκολη έδρα. Πήραμε τον ενθουσιασμό και των παικτών και των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε ότι θα είχαμε περισσότερο χώρο. Είχαμε τον έλεγχο, ο ΠΑΟΚ δεν είχε ευκαιρίες για να σκοράρει. Ο προπονητής πάντα αναλαμβάνει όταν ρισκάρει με τους παίκτες, στην Μπενφίκα το ρόστερ έχει 25 ποδοσφαιριστές, ο καθένας μπορεί να παίξει και ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει για την ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία του Γκόμεζ, έγινε αλλαγή γιατί δεν έχει ακόμη τις αντοχές να αγωνιστεί για 90΄.

Η απάντηση που δίνει η ομάδα στο γήπεδο είναι σύμφωνα με τη δουλειά που κάνει. Ο αποψινός ήταν ένας καλός αγώνας, οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά τακτικά, οι άμυνες ήταν καλύτερες από τις επιθέσεις, η Μπενφίκα είχε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ και δίκαια πήρε το αποτέλεσμα. Δεν είναι εύκολο για το βοηθό διαιτητή να κρίνει τη φάση του γκολ, για το αν ήταν οφσαιντ ή όχι, δεν ήταν σε κατάλληλη θέση. Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να κάνει φάουλ και στο δεύτερο υποχρεώθηκε να κάνει αλλαγές, γιατί κάποιοι παίκτες του είχαν κίτρινη κάρτα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024