Στις 21-23 Φεβρουαρίου το 24ο Συνέδριο Ωτολογίας – Ακουολογίας – Νευροωτολογίας
Ξεκινά την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου το 24ο Συνέδριο Ωτολογίας - Ακουολογίας - Νευροωτολογίας που διοργανώνει η Α’ Πανεπιστημιακή Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Α.Π.Θ. σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ιατρική Εταιρεία Ωτολογίας - Ακουολογίας και Νευροωτολογίας.
Ξεκινά την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου το 24ο Συνέδριο Ωτολογίας – Ακουολογίας – Νευροωτολογίας που διοργανώνει η Α’ Πανεπιστημιακή Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Α.Π.Θ. σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ιατρική Εταιρεία Ωτολογίας – Ακουολογίας και Νευροωτολογίας.
Στο Συνέδριο, που πραγματοποιείται στο Ε.Δ.Ε.Α. του Α.Π.Θ., στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, συμμετέχουν διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές και θα ανακοινωθούν όλες οι πρόσφατες εξελίξεις στο ερευνητικό πεδίο της Ωτολογίας, Ακουολογίας και Νευροωτολογίας.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαλέξεις, στρογγυλές τράπεζες και πρακτικά σεμινάρια για τον πρόσθιο και οπίσθιο λαβύρινθο.
health.in.gr
- Νότια Αφρική: Τουλάχιστον 10 νεκροί εξαιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων
- Ιράν: 2 στους 3 Αμερικανούς λένε ότι ο Τραμπ δεν έχει εξηγήσει στον λαό γιατί γίνεται ο πόλεμος
- Ιράν: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ σε πρόσωπα και εταιρείες που «διευκόλυναν» τις εξαγωγές πετρελαίου στην Κίνα
- Η ΕΕ προσκαλεί τους Ταλιμπάν στις Βρυξέλλες για συνομιλίες σχετικά με τη μετανάστευση
- Κάτω Πατήσια: Πυρκαγιά σε σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας
- Ιράν: Μονόδρομος για τις ΗΠΑ η αποδοχή του σχεδίου 14 σημείων της Τεχεράνης, τονίζει ο Γαλιμπάφ