Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Intralot: Τριετής επέκταση συμβολαίου στις ΗΠΑ

Intralot: Τριετής επέκταση συμβολαίου στις ΗΠΑ

Επέκταση του συμβολαίου της με τη Λοταρία του Νέου Μεξικού, για την παροχή του κεντρικού συστήματος και των σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών, υπέγραψε η Intralot USA, σε συνέχεια της ομαλής μετάβασης στο σύστημα της Intralot και της εξαετούς λειτουργίας στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η νέα τροποποίηση επεκτείνει το ισχύον […]

Επέκταση του συμβολαίου της με τη Λοταρία του Νέου Μεξικού, για την παροχή του κεντρικού συστήματος και των σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών, υπέγραψε η Intralot USA, σε συνέχεια της ομαλής μετάβασης στο σύστημα της Intralot και της εξαετούς λειτουργίας στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η νέα τροποποίηση επεκτείνει το ισχύον 7ετες συμβόλαιο, για τρία (3) επιπλέον έτη, από το 2015 έως το 2018.

Η επέκταση του συμβολαίου προβλέπει ότι η Intralot θα συνεχίσει να προσφέρει στη Λοταρία του Νέου Μεξικού το κεντρικό σύστημα LOTOS™ O/S, καθώς και τα πρωτοποριακά τερματικά, τις περιφερειακές συσκευές, και ένα δορυφορικό δίκτυο το οποίο συνδέει τα τερματικά στα σημεία πώλησης σε όλη την πολιτεία με το κεντρικό σύστημα. Περιλαμβάνονται ακόμα επιπρόσθετες υπηρεσίες, όπως υποστήριξη σε θέματα μάρκετινγκ, τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης, υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής.

Ο κ. David Barden, Interim Director της Λοταρίας του Νέου Μεξικού, δήλωσε: “Προσβλέπω στη συνέχιση της παραγωγικής σχέσης μας με την Intralot, καθώς η Λοταρία κινείται προς τις νέες τεχνολογίες και τα νέα δίκτυα πώλησης προς όφελος της Πολιτείας του Νέου Μεξικού και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, την οποία στηρίζουμε. Οι πολίτες του Νέου Μεξικού έχουν επωφεληθεί από τη σχέση μας με την Intralot, καθώς η εταιρεία προσφέρει σταθερά άριστη τεχνολογία και υπηρεσίες δίνοντας έμφαση στη σχέση κόστους-παρεχόμενων υπηρεσιών».

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Intralot USA, κ. Tom Little, προσέθεσε: “Μετά την ανάληψη του έργου στο Νέο Μεξικό το πρώτο μας μέλημα ήταν να ολοκληρωθεί με επιτυχία το δύσκολο έργο της αναβάθμισης του υφιστάμενου συστήματος της Λοταρίας μεταβαίνοντας στην τεχνολογία της Intralot. Μόλις ολοκληρώθηκε η μετάβαση, η ομάδα μας συνέχισε να ικανοποιεί τις ανάγκες και τους στόχους της Λοταρίας του Νέου Μεξικού. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με τη Λοταρία με την επέκταση του συμβολαίου μας. Θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο πλευρό της Λοταρίας και να υποστηρίζουμε τις προσπάθειές της να αυξήσει τις πωλήσεις της προς όφελος των κοινωφελών σκοπών της Πολιτείας».

Ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Intralot, δήλωσε: “Με ιδιαίτερη ικανοποίηση συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με τη Λοταρία του Νέου Μεξικού και την παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας προς την Πολιτεία. Η καλά εδραιωμένη παρουσία της Intralot στις ΗΠΑ επικυρώνει τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με τις αμερικανικές Λοταρίες. Η επέκταση του συμβολαίου μας είναι το αποτέλεσμα της συνεπούς και συνεχούς προσφοράς καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που επικεντρώνονται στην ικανοποίηση των αναγκών και των στόχων των Λοταριών, καθώς και της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης στην αριστεία που επιδεικνύει η ομάδα της Intralot USA».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024