Επαναφορά όλων των παροχών υγείας από τον Οίκο Ναύτου στο προ των μνημονίων καθεστώς ζητά η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), με αφορμή το κλείσιμο των μονάδων του ΕΟΠΥΥ. Η ΠΝΟ διοργανώνει νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Οίκο Ναύτου το πρωί της Τρίτης.
Επαναφορά όλων των παροχών υγείας από τον Οίκο Ναύτου στο προ των μνημονίων καθεστώς ζητάει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), με αφορμή το κλείσιμο των μονάδων του ΕΟΠΥΥ.
Η ΠΝΟ διοργανώνει νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Οίκο Ναύτου το πρωί.
Η Ομοσπονδία προειδοποιεί ότι «ο αγώνας όχι μόνον δεν τελείωσε και δεν κάμπτεται, αλλά αντίθετα συνεχώς γιγαντώνεται προς κάθε κατεύθυνση και ο Οίκος Ναύτη είναι και θα παραμείνει Οίκος Ναύτη».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα