Επίσημη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας από τον ΣΥΡΙΖΑ
Την επίσημη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας για τις αυτοδιοικητικές κάλπες του Μαΐου θα κηρύξει το απόγευμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζοντας τους υποψηφίους για δήμους και περιφέρειες. Στόχος της Κουμουνδούρου είναι να δοθεί έμφαση στα νέα πρόσωπα και να μείνει πίσω η γκρίνια για την υποψηφιότητα Βουδούρη.
Την επίσημη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας για τις αυτοδιοικητικές κάλπες του Μαΐου θα κηρύξει το απόγευμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζοντας τους υποψηφίους για δήμους και περιφέρειες.
Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση (το απόγευμα στο Ακροπόλ) θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας, η Ρένα Δούρου (υποψήφια περιφεράρχης Αττικής), ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης (υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων), αλλά και ο Θ.Δρίτσας (Δήμος Πειραιά).
Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν θα είναι παρών στην εκδήλωση ο υποψήφιος για την περιφέρεια Πελοποννήσου Οδυσσέας Βουδούρης, η υποψηφιότητα του οποίου έχει προκαλέσει γκρίνιες και ενστάσεις στο εσωτερικό του κόμματος.
Πάντως, ο Μανώλης Γλέζος ανέβασε και πάλι τους τόνους μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στα Νέα του Σαββάτου.
Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς άφησε αιχμές για τον τρόπο που έγινε η επιλογή των 13 υποψήφιων για τις περιφέρειες, λέγοντας ότι δεν ήταν αυτό που είχε συμφωνηθεί στο πρόσφατο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Σιώπη, ο οποίος θα συνεχίσει στην τουρκική Καραγκιουμρούκ
- Εξαμίλια Κορινθίας: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της φονικής έκρηξης στο εργοστάσιο
- ΕΛΑΣ: Δεν γίνεται να συνηθίσουμε ως «κακιά στιγμή» τον θάνατο ανθρώπου που πάει να βγάλει το μεροκάματο
- Π. Δουδωνής: Σφοδρή αντίδραση για τη δήλωση Μητσοτάκη «που αντιβαίνει τον πυρήνα του συνταγματισμού»
- Σιάτλ: Οι αρχές αναζητούν και δεύτερο ύποπτο για τη φονική επίθεση στο φεστιβάλ φαγητού – Τρεις οι νεκροί
- Σύρος: Καρέ-καρέ οι τελευταίες στιγμές της 52χρονης διασώστριας – Η μεταμφίεση και η στιγμή της επίθεσης