Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Coral: Διευρύνει τη συνεργασία της με την AB Βασιλόπουλος

Δύο νέα καταστήματα ΑΒ Shop & Go μέσα στα πρατήρια καυσίμων Shell στο 7ο χλμ. της Λεωφόρου Βάρης-Κορωπίου και στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» εγκαινιάζει η Coral Α.Ε., δικαιούχος των σημάτων Shell στην Ελλάδα, με στόχο την όσο το δυνατόν πληρέστερη κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το νέο […]

Δύο νέα καταστήματα ΑΒ Shop & Go μέσα στα πρατήρια καυσίμων Shell στο 7ο χλμ. της Λεωφόρου Βάρης-Κορωπίου και στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» εγκαινιάζει η Coral Α.Ε., δικαιούχος των σημάτων Shell στην Ελλάδα, με στόχο την όσο το δυνατόν πληρέστερη κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το νέο ΑΒ Shop & Go στο Κορωπί, που τέθηκε σε λειτουργία τον Ιανουάριο του 2014 και έχει συνολική επιφάνεια 85τ.μ., αποτελεί το δεύτερο κατάστημα σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος μέσα σε πρατήριο καυσίμων Shell, μετά το αντίστοιχο κατάστημα στα Βριλήσσια που εγκαινίασε τη στρατηγική συνεργασία Coral A.E. και ΑΒ Βασιλόπουλος τον Ιούλιο του 2013. Το τρίτο κατάστημα ΑΒ Shop & GO μέσα σε πρατήριο Shell, επιφάνειας 170 τ.μ., ξεκίνησε να λειτουργεί την 1η Φεβρουαρίου 2014 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Τα δύο νέα καταστήματα λειτουργούν 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, με περισσότερους από 1000 κωδικούς προϊόντων διαφόρων κατηγοριών, που καλύπτουν τις ανάγκες του καταναλωτή για καθημερινές και γρήγορες αγορές: επιλεγμένα γαλακτοκομικά, βασικά είδη παντοπωλείου, λύσεις γρήγορου φαγητού, παγωμένα αφεψήματα, νερό, αναψυκτικά και μπύρες, προϊόντα κάβας και σνακ, είδη καπνού και έτοιμου καφέ.

Με τη διεύρυνση της συνεργασίας της με την ΑΒ Βασιλόπουλος, η Coral Α.Ε. συνεχίζει να προσαρμόζει τις προσφερόμενες υπηρεσίες της στις καθημερινές ανάγκες του καταναλωτή που βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση, καθιστώντας το πρατήριο καυσίμων Shell το μέρος όπου μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες όχι μόνο του αυτοκινήτου αλλά και του σπιτιού μας, με υψηλή ποιότητα και εξυπηρέτηση, καταλήγει η ανακοίνωση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024