Κάλεσε το 112 επειδή κόλλησε το φερμουάρ της συζύγου του
Ένας Αμερικανός κάλεσε τον αριθμό τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης (911 για τις ΗΠΑ, το ευρωπαϊκό αντίστοιχο είναι το 112) για να καταγγείλει ότι... το φερμουάρ της συζύγου του είχε κολλήσει. «Δεν αναπνέει;» ρωτά ο χειριστής του τηλεφωνήματος. «Καλά είναι, απλά δεν μπορεί να βγάλει το μπουφάν της» απαντά ο άνδρας.
Ένας Αμερικανός κάλεσε τον αριθμό τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης (911 για τις ΗΠΑ, το ευρωπαϊκό αντίστοιχο είναι το 112) για να καταγγείλει ότι… το φερμουάρ της συζύγου του είχε κολλήσει.
«Έχουμε ένα πρόβλημα εδώ, η σύζυγός μου παλεύει με το μπουφάν της και δεν μπορεί να το βγάλει. Θέλω κάποιον εδώ αμέσως» ακούγεται να λέει ο άνδρας.
«Δεν αναπνέει;» ρωτά ο χειριστής του τηλεφωνήματος.
«Καλά είναι, απλά δεν μπορεί να βγάλει το γα***ένο της μπουφάν» λέει ο άνδρας.
Τελικά, η Πυροσβεστική πήγε στο σημείο και βοήθησε τη γυναίκα να απελευθερωθεί από το μπουφάν της.
Το τηλεφώνημα δημοσιεύτηκε στο πλαίσιο της εκστρατείας «Καλέσατε το 911 για αυτό;!» που έχει ως στόχο να ενημερώσει τους πολίτες για την σωστή χρήση του αριθμού έκτακτης ανάγκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χειροκρότημα: 15.700 θεατές στην «Ειρήνη» των Καραθάνου- Δεληβοριά στην Επίδαυρο – Νέοι σταθμοί περιοδείας
- Τα social media κατέστρεψαν τον κινηματογράφο; Οι ταινίες δύο ωρών κουράζουν τη νέα γενιά
- Το τρίπτυχο της στεγαστικής κρίσης: Αγορά, ενοικίαση και κατασκευή ακινήτων στα ύψη
- Η νέα αρχιτεκτονική της απασχόλησης: Από τους αυτόνομους αλγόριθμους στην αναγέννηση των soft skills
- «Δεν τα χρειάζομαι αν με κάνουν να νιώθω άσχημα»: Για τον Weird Al τα χρήματα δεν έχουν καμία σημασία
- Πώς σώζεις μια δημοκρατία; Ο Ερντογάν, ο Οζέλ και η κληρονομιά του Ατατούρκ







