Σγουρός: Δεν θα βάλω ταμπέλες σε ενδεχόμενη υποψηφιότητά μου
Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ανακοινώσει ο Γιάννης Σγουρός εάν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής. Σε δηλώσεις του την Τετάρτη ο περιφερειάρχης άφησε αιχμές για τις δηλώσεις Παχατουρίδη, δηλώνοντας ότι εάν είναι υποψήφιος «θα κατέβω ως αυτό που είμαι» και «δεν πρόκειται να βάλω ταμπέλες», ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η ΝΔ «με έχει τιμήσει με τη στάση της».
Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ανακοινώσει ο Γιάννης Σγουρός εάν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής. Σε δηλώσεις του την Τετάρτη ο περιφερειάρχης άφησε αιχμές για τις δηλώσεις Παχατουρίδη, δηλώνοντας ότι «εφόσον το ανακοινώσω, θα κατέβω ως αυτό που είμαι, δεν πρόκειται να βάλω ταμπέλες».
«Σε λίγες μέρες θα πάρω την τελική απόφαση για το αν θα είμαι ξανά υποψήφιος για τον Περιφέρεια Αττικής και θα το ανακοινώσω» είπε δήλωσε στον Σκάι ο Γιάννης Σγουρός.
«Εφόσον το ανακοινώσω, θα κατέβω ως αυτό που είμαι, δεν πρόκειται να βάλω ταμπέλες» πρόσθεσε, σημειώνοντας επίσης πως «όλα αυτά τα χρόνια η ΝΔ με έχει τιμήσει με τη στάση της».
Ο κ. Σγουρός υποστήριξε ότι η προεκλογική περίοδος δεν πρέπει να κρατάει περισσότερο από δύο μήνες, επισημαίνοντας ότι είναι ήδη πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα για να έχει αρχίσει η εκλογολογία από τον περασμένο Ιούνιο.
Ανακοίνωσε τέλος ότι στην περιφέρεια Αττικής υπάρχει πλεόνασμα 317 εκατ. εύρω για το 2013 και τα επίσημα αποτελέσματα θα παρουσιαστούν το αργότερο την μεθεπόμενη εβδομάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αποκάλυψη Αλ Σάρα: Η Συρία επιδιώκει συμφωνία ασφαλείας με το Ισραήλ – Τι είπε για τα Υψίπεδα του Γκολάν
- Τουρισμός: Ποιοι είναι οι μεγάλοι «αιμοδότες» της Ελλάδας – Τι δείχνουν τα στοιχεία
- Η Ελλάδα υπερδύναμη και στην κωπηλασία! Πρώτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ23 με 6 μετάλλια
- Βερολίνο: Οι αρχές φοβούνται νέες τρομοκρατικές επιθέσεις – Ο δράστης έκανε μαθήματα αποριζοσπαστικοποίησης
- Το μυστικό της μακροζωίας: Γιατί οι κάτοικοι της «μπλε ζώνης» της Σαρδηνίας ζουν όχι μόνο πολύ, αλλά και καλά
- Μπέρναμ: Θα θέτω πάντοτε τα συμφέροντα της Βρετανίας πάνω από όλα – «Όχι» σε πρόωρες εκλογές

