Μικρές καθυστερήσεις στο «Μακεδονία» λόγω της πυκνής ομίχλης
Ομίχλη επικρατεί από τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Με μικρές καθυστερήσεις πραγματοποιήθηκαν το πρωί οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα στις αερομεταφορές.
Ομίχλη επικρατεί από τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.
Με μικρές καθυστερήσεις πραγματοποιήθηκαν το πρωί οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία», χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα στις αερομεταφορές.
Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης γίνεται με χαμηλές ταχύτητες, διότι είναι ιδιαίτερα περιορισμένη η ορατότητα και σε αρκετές περιπτώσεις δεν ξεπερνά τα 100 μέτρα.
Λόγω της πυκνής ομίχλης, από την τροχαία συνιστάται η προσοχή των οδηγών καθώς υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Περού: Πληρωμένοι εκτελεστές δολοφόνησαν δήμαρχο
- Η σοκολάτα τώρα δικαιώνεται: Δεν είναι «ένοχη» απόλαυση
- Μπαίνει φρένο στα Airbnb – Οι νέοι κόφτες
- ΗΠΑ – Ιράν: Σημάδια προόδου στις προσπάθειες να υπάρξει ειρηνευτική συμφωνία – Ο ρόλος του Πακιστάν
- Πώς έγινε η κινηματογραφική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη
- Η Κούβα απαντά στον κουβανικής καταγωγής Ρούμπιο κάνοντάς τον μαριονέτα του Muppet Show

