Έλεγχοι στα αεροπλάνα Phantom F-4E έπειτα από ατύχημα στη Λάρισα
Βλάβη στο σύστημα πέδησης παρουσίασε την Τετάρτη, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, αεροπλάνο RF-4E της Πολεμικής Αεροπορίας στη Λάρισα. Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας διέταξε προληπτικό έλεγχο σε όλα τα αεροσκάφη του ιδίου τύπου.
Βλάβη στο σύστημα πέδησης παρουσίασε την Τετάρτη, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, αεροπλάνο RF-4E της Πολεμικής Αεροπορίας.
Το πρόβλημα εμφανίστηκε όταν το αεροσκάφος τροχοδρομούσε με πολλή χαμηλή ταχύτητα (5 Km/h), στο διάδρομο της 110 Πτέρυγας Μάχης στη βάση της Λάρισας, με αποτέλεσμα να εκτραπεί και να ακινητοποιηθεί.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας διέταξε προληπτικό έλεγχο σε όλα τα αεροσκάφη του ιδίου τύπου.
Τα αίτια του περιστατικού ερευνάται από επιτροπή εμπειρογνωμόνων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Σαλμάς καταθέτει μήνυση κατά Γεωργιάδη – «Πρέπει να ανοίξει ο φάκελος Novartis»
- Υποψήφιοι αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Ισοπαλία για Άντερλεχτ και Χάμαρμπι, αλλά και για Καραμπάγκ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας!
- Ερυθρά Θάλασσα: Αποσύρονται γερμανικά πλοία – Θα συμμετείχαν σε επιχείρηση για τη ναυσιπλοΐα στο Ορμούζ
- BHMAGAZINO: Έρχεται αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Αυστραλή καθηγήτρια πανεπιστημίου και η σύντροφός της σκοτώθηκαν σε τροχαίο στη Λέσβο – Ζούσαν μόνιμα στο νησί
- Πως αντέδρασε η Αντζελίνα Τζολί που τα παιδιά της «πετούν» το επίθετο του Μπραντ Πιτ;
