Δικαστικό απαγορευτικό σε εκπομπή του Mega για το Φαρμακονήσι
Εντολή πρωτοδίκη από την Κω να μη μεταδοθεί η εκπομπή «Πρωταγωνιστές» για το Φαρμακονήσι στο Mega την επόμενη Τρίτη. Από το Mega ανακοινώθηκε ότι η εκπομπή θα προβληθεί κανονικά.
Εντολή πρωτοδίκη από την Κω να μη μεταδοθεί η εκπομπή «Πρωταγωνιστές» για το Φαρμακονήσι στο Mega την επόμενη Τρίτη.
Το σκεπτικό της δικαστικού λειτουργού είναι ότι η μετάδοσή της θα παρεμποδίσει την εν εξελίξει δικαστική έρευνα.
Ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης αναφέρει ότι έχει ήδη μιλήσει με πρόσωπα που γνωρίζουν την τραγωδία όπως ένας δύτης που βούτηξε στο ναυάγιο.
Από το Mega ανακοινώθηκε ότι η εκπομπή θα προβληθεί κανονικά.
«Η δικαστική απόφαση που απαγορεύει την προβολή εκπομπής του Mega για τη τραγωδία στο Φαρμακονήσι, με το επιχείρημα ότι παραβιάζει τη μυστικότητα της ανάκρισης,επαναφέρει στην ημερήσια διάταξη αντιλήψεις και πρακτικές που δεν είναι συμβατές με τη λειτουργία του τύπου και τις αρχές της ελευθεροτυπίας. Τα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, δεν είναι εχθροί της δικαιοσύνης. Όπως κατ’επανάληψη έχει αποδειχθεί και στη χώρα μας, είναι αρωγοί και συμπαραστάτες της στην αναζήτηση της αλήθειας» σχολίασε η ΔΗΜΑΡ.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).