Ανακοινώθηκε ο Λιονέλ Νιούνιες από τον ΟΦΗ
Παίκτης του ΟΦΗ θα είναι μέχρι το 2015 ο Λιονέλ Νούνιες όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τον κρητικό σύλλογο. Ο Αργεντινός επιθετικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Τζοχόρ Νταρούλ της Μαλαισίας με την οποία είχε 23 τέρματα σε 25 συμμετοχές, ενώ πέρα από τον Ολυμπιακό ο Νούνιες έχει αγωνιστεί σε Ιντεπεντιέντε, Μπουρσασπόρ και Αρχεντίνος Τζούνιορς.
Παίκτης του ΟΦΗ θα είναι μέχρι το 2015 ο Λιονέλ Νούνιες όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τον κρητικό σύλλογο.
Ο Αργεντινός επιθετικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Τζοχόρ Νταρούλ της Μαλαισίας με την οποία είχε 23 τέρματα σε 25 συμμετοχές, ενώ πέρα από τον Ολυμπιακό ο Νούνιες έχει αγωνιστεί σε Ιντεπεντιέντε, Μπουρσασπόρ και Αρχεντίνος Τζούνιορς.
Η σχετική ανακοίνωση, έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Λιονέλ Χόρχε Νούνιες. Ο 29χρονος Αργεντινός επιθετικός (γεννημένος στις 13 Οκτωβρίου του 1984) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τον επόμενο 1,5 χρόνο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Μητσοτάκης είπε Ferto, το κοινό είπε… Asto
- ΗΠΑ: Την απέλασαν στην Ονδούρα χωρίς το παιδί της και στην συνέχεια την κατηγορούν για την δολοφονία του
- Νάνσι Σινάτρα: Ο Φρανκ μετέφερε χρήματα για να σταλούν όπλα στο Ισραήλ που χρησιμοποιήθηκαν στη Νάκμπα
- Κοινή δήλωση των ηγετών Κύπρου, Ελλάδας, Ιταλίας και Μάλτας για το μεταναστευτικό
- Γιατί οι βετεράνοι της Wall Street φοβούνται ένα νέο κραχ
- Ελεγχόμενη έκρηξη μεγάλης ισχύος προκάλεσε σύγχυση στο Ισραήλ [βίντεο]

