Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Είμαστε μακριά από άρματα και συμμαχίες» δηλώνει ο πρόεδρος του Ατρομήτου

«Είμαστε μακριά από άρματα και συμμαχίες» δηλώνει ο πρόεδρος του Ατρομήτου

Ο Ατρόμητος έχει χαράξει τη δική του αυτόνομη πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μακριά από άρματα και συμμαχίες. Αυτό τονίζει σε σημερινή δήλωσή του ο πρόεδρος της "κυανόλευκης" ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, με αφορμή σχετικές αναφορές του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου, σε συνέντευξη του.

Ο Ατρόμητος έχει χαράξει τη δική του αυτόνομη πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μακριά από άρματα και συμμαχίες. Αυτό τονίζει σε σημερινή δήλωσή του ο πρόεδρος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, με αφορμή σχετικές αναφορές του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου, σε συνέντευξη του.

Ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου του Περιστερίου επισημαίνει ότι απαιτείται συνεργασία όλων για τη βελτίωση του προϊόντος, προσθέτει όμως ότι πρέπει να αποφεύγονται «ακραίες δηλώσεις που ανάβουν το φυτίλι του οπαδισμού».

«Έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ότι έχουμε χαράξει τη δική μας αυτόνομη πορεία μακριά από άρματα και συμμαχίες. Έχουμε την άποψη ότι τα θέματα που άπτονται της βελτίωσης των δομών του ποδοσφαίρου θα πρέπει να συζητιούνται στα θεσμικά όργανα», υπογραμμίζει ο Γιώργος Σπανός στη δήλωσή του, που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, και συνεχίζει:

«Σε μια κοινωνία που μαστίζεται από τεράστια προβλήματα, δεν μπορούμε να μιλάμε για το ιδανικό ποδόσφαιρο. Ολοι μαζί μπορούμε να συνεργαστούμε, να αποφεύγουμε τις ακραίες δηλώσεις που ανάβουν το φυτίλι του οπαδισμού, να επεξεργαστούμε καινούργιες προτάσεις ώστε να βελτιώσουμε το προϊόν, να συζητήσουμε με ειλικρίνεια για να αντιστρέψουμε το κλίμα καχυποψίας που διακατέχει τη φίλαθλη κοινή γνώμη και όλους μας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024