Δεν έδωσε το «παρών» στην αστυνομία ο Κώστας Σακκάς
Δεν εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα ως όφειλε στο πλαίσιο περιοριστικών όρων που του επεβλήθησαν ο Κώστας Σακκάς. Όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, ο 30χρονος έπρεπε να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και τη Δευτέρα ήταν η μέρα για την τήρηση του συγκεκριμένου όρου.
Όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, ο 30χρονος έπρεπε να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και τη Δευτέρα ήταν η μέρα για την τήρηση του συγκεκριμένου όρου.
Ωστόσο, ο Κώστας Σακκάς, δεν εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα μέχρι τα μεσάνυχτα, όπως είχε υποχρέωση, για αυτό θεωρείται καταζητούμενος.
Το ένταλμα αφορούσε στοιχεία που διαβίβασε στην ανάκριση η Αστυνομία, σύμφωνα με τα οποία ταυτοποιήθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα του κατηγορούμενου σε κατασχεθέντα αντικείμενα από διαμέρισμα στο Χαλάνδρι που φέρεται να χρησιμοποιούνταν από μέλη της οργάνωσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μέση Ανατολή: Ποιες χώρες θα υποφέρουν περισσότερο από το πετρελαϊκό σοκ που προκαλεί ο πόλεμος
- Βακτήριο που σχεδιάστηκε με ΑΙ παραβιάζει βασικό κανόνα της ζωής
- Ηλεία: Με λευκά μπαλόνια αποχαιρετούν τον 13χρονο που σκοτώθηκε με πατίνι
- Πώς αμείβονται όσοι εργάζονται την Πρωτομαγιά
- Πρεμιέρα της Εθνικής πόλο γυναικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Η ιστορία του διαμαντιού Koh-i-Noor: Ο Μαμντάνι θα ζητήσει από τον Κάρολο να το επιστρέψει

