Αντρίστροφη μέτρηση για την παρουσία του Πέτριτς στην αποστολή του Παναθηναϊκού
Με τον Μλάντεν Πέτριτς να συμμετέχει για πρώτη φορά στο δίτερμα, μαζί με τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν την Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟΚ, επέστρεψαν σήμερα, Δευτέρα, στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.
Με τον Μλάντεν Πέτριτς να συμμετέχει για πρώτη φορά στο δίτερμα, μαζί με τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν την Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟΚ, επέστρεψαν σήμερα, Δευτέρα, στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.
Ο Κροάτης επιθετικός δείχνει να πλησιάζει πλέον στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τη ρεβάνς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου, την προσεχή Τετάρτη, και να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής από τον Γιάννη Αναστασίου.
Κανονικά συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα και ο Εμίρ Μπαϊράμι, ο οποίος δείχνει να ξεπερνά τις ενοχλήσεις στη μέση, ενώ, αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα έκανε για άλλη μία μέρα ο Νταβίντ Μέντες.
Στο μεταξύ, οι Ντάνιελ Πράνιτς και Γκόρντον Σίλντενφελντ κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Κροατίας, Νίκο Κόβατς, ενόψει του φιλικού αγώνα των «χρβάτσκι» με την Ελβετία, που θα γίνει στις 5 Μαρτίου στο Ζανκτ Γκάλεν
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν δύο 19χρονοι για την απόπειρα ανθρωποκτονίας 35χρονου στον Δενδροπόταμο
- Σύρος: «Άρπαξα το μαχαίρι με το οποίο έτρωγα και της επιτέθηκα» – Τι είπε στην απολογία του ο 41χρονος για τη δολοφονία
- Η Φιορεντίνα προτείνει να επενδύσει συν 30 εκατ. και θέλει το «Αρτέμιο Φράνκι» για 90 χρόνια (vid)
- Αγρότες: Πώς θα κάνουν δωρεάν διακοπές
- «Η σιωπή δεν προστατεύει» – Νέα εποχή για τον ουκρανικό στρατό, νέες δοκιμασίες για τον Ζελένσκι
- Πώς αισθάνεται ένας αδέσποτος σκύλος; Η επιστήμη δίνει μια πιο σύνθετη απάντηση


