Ο Γιαπλές ως το καλοκαίρι στον πάγκο του Ίκαρου
Ο Θανάσης Γιαπλές είναι από τη Δευτέρα και επισήμως ο νέος προπονητής του Ίκαρου Χαλκίδας, ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Ο πρώην προπονητής του ΑΓΟ Ρεθύμνου, θα αντικαταστήσει τον Άρη Λυκογιάννη, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τον Ίκαρο το περασμένο Σάββατο. Παράλληλα, ο Ίκαρος ανακοίνωσε και την απόκτηση του Άντονι Ρόμπερτσον.
Ο Θανάσης Γιαπλές είναι από τη Δευτέρα και επισήμως ο νέος προπονητής του Ίκαρου Χαλκίδας, ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.
Ο πρώην προπονητής του ΑΓΟ Ρεθύμνου, θα αντικαταστήσει τον Άρη Λυκογιάννη, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τον Ίκαρο το περασμένο Σάββατο.
Παράλληλα, ο Ίκαρος ανακοίνωσε και την απόκτηση του Άντονι Ρόμπερτσον.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Ο Ίκαρος Χαλκίδας LUCY HOTEL ανακοινώνει την πρόσληψη του Θανάση Γιαπλέ. Ο 44χρονος τεχνικός συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (10/2) με τη διοικούσα επιτροπή της ομάδας και συμφώνησε να βρίσκεται στο τιμόνι του Ικάρου ως το τέλος της περιόδου 2014-15.
Ο Χαλκιδαίος τεχνικός έκανε την πρώτη του προπόνηση στο κλειστό της Κανήθου μερικές ώρες αργότερα και στις 16.00 το απόγευμα της Τρίτης (11/2) θα δώσει την πρώτη του συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου.
Στη διάθεση του Θανάση Γιαπλέ είναι ο Άντονι Ρόμπερσον (31-1,88), ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιο του και αποτελεί επισήμως στέλεχος του Ικάρου Χαλκίδας LUCY HOTEL».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σούπερ μάρκετ: Ανοιχτά του Αγίου Πνεύματος – Τι ισχύει για λοιπά καταστήματα και επιχειρήσεις
- Το όμορφο βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τις στιγμές μετά τον τελικό της Euroleague
- Μηχανική βλάβη στο Flying Cat 4 πριν τον απόπλου από τον Πειραιά – Ταλαιπωρία για 436 επιβάτες
- Μήπως τελικά η τεχνητή νοημοσύνη θα έπρεπε να «κλέψει» τις δουλειές μας;
- Περιφερειακή Υμηττού: Η στιγμή που το τουριστικό λεωφορείο τυλίγεται στις φλόγες – «Δύο λεπτά τρόμου με κλειδωμένες πόρτες»
- Η ζωή των νέων Ρώσων μέσα από τις φωτογραφίες της Kristina Rozhkova – «Φαντασία, δυσφορία κι αποξένωση»

