Προσαγωγή του δημάρχου Ωρωπού για τον εμπρησμό στα διόδια Μαλακάσας
Οκτώ άτομα προσήγαγε η αστυνομία σε σχέση με τον εμπρησμό του κουβούκλιου στα διόδια της Μαλακάσας. Ανάμεσα στους προσαχθέντες ο δήμαρχος Ωρωπού Γιάννης Οικονομάκος και ο αντιδήμαρχος, που κρατούνται στην Ασφάλεια βορειανατολικής Αττικής καθώς εξετάζεται η συμμετοχή τους στο περιστατικό. Οι κάτοικοι της περιοχής, πάντως, σχεδιάζουν νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας το απόγευμα της Δευτέρας.
Οκτώ άτομα προσήγαγε η αστυνομία σε σχέση με τον εμπρησμό του κουβουκλίου στα διόδια της Μαλακάσας.
Ανάμεσα στους προσαχθέντες είναι ο δήμαρχος Ωρωπού Γιάννης Οικονομάκος και ο αντιδήμαρχος, που κρατούνται στην Ασφάλεια βορειανατολικής Αττικής καθώς εξετάζεται η συμμετοχή τους στο περιστατικό. Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται βίντεο από το περιστατικό.
Οι κάτοικοι της περιοχής, πάντως, σχεδιάζουν νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας το απόγευμα της Δευτέρας.
- Κάτοικοι του Ωρωπού έκαψαν κουβούκλιο των διοδίων Μαλακάσας
- Σε ισχύ οι αυξήσεις στα διόδια της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας
Το βράδυ της Κυριακής, κάτοικοι του Ωρωπού συγκεντρώθηκαν στα διόδια της Μαλακάσας για να διαμαρτυρηθούν για τις υπέρογκες αυξήσεις στο αντίτιμο των διοδίων.
Οι συγκεντρωμένοι, περίπου 500 άτομα, αρχικά έβαλαν φωτιά σε λάστιχα και έπειτα πυρπόλησαν ένα από τα κουβούκλια, αφού πρώτα ζήτησαν από την υπάλληλο των διοδίων να απομακρυνθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ηλιούπολη: Πιθανές αυτοχειρίες τριών ανήλικων απέτρεψε η ΕΛ.ΑΣ. κατά την έρευνα για τις δύο 17χρονες
- Στη Ρεάλ Μαδρίτης και επίσημα ο Γιούρτσεβεν (pic)
- Άγιοι Ανάργυροι: Με μούχλα, σκουπίδια και μπάζα ζούσαν τα τρία παιδιά – Γύριζαν γυμνά στους δρόμους
- Η Σέριλιν Φεν αρνήθηκε να περπατήσει με μαγιό στην πασαρέλα του Twin Peaks
- Ιερουσαλήμ: Παλαιστίνιοι αναγκάζονται να γκρεμίσουν τα ίδια τους τα σπίτια για να χτιστεί ισραηλινό θεματικό πάρκο
- Αστυνομική επιχείρηση με 9 συλλήψεις σε οικισμούς στον Ασπρόπυργο


