Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ημερίδα για τα χαρισματικά παιδιά στο Ίδρυμα Ευγενίδου το Σάββατο

Ημερίδα για τα χαρισματικά παιδιά στο Ίδρυμα Ευγενίδου το Σάββατο

Επιστημονική ημερίδα με θέμα «Τα χαρισματικά παιδιά ως επένδυση στο μέλλον» διοργανώνεται το Σάββατο στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου. Στόχος της ημερίδας είναι η παρουσίαση των ειδικών εκπαιδευτικών και ψυχο-κοινωνικών αναγκών των χαρισματικών μαθητών και η αναγκαιότητα διαφοροποιημένης εκπαίδευσής τους προς όφελος δικό τους και της κοινωνίας γενικότερα.

Επιστημονική ημερίδα με θέμα «Τα χαρισματικά παιδιά ως επένδυση στο μέλλον» διοργανώνεται το Σάββατο στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου από το Κέντρο Ψυχοφυσιολογίας και Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα και με το Σωματείο «Π.Α.Ι.Δ.Ε.Ι.Α. Αριστείας».

Στόχος της ημερίδας είναι η παρουσίαση των ειδικών εκπαιδευτικών και ψυχο-κοινωνικών αναγκών των χαρισματικών μαθητών και η αναγκαιότητα διαφοροποιημένης εκπαίδευσής τους προς όφελος δικό τους και της κοινωνίας γενικότερα.

Στην ημερίδα συμμετέχουν ειδικοί επιστήμονες, στο πεδίο της χαρισματικής εκπαίδευσης, και εκπαιδευτικοί που έχουν εμπειρία στην εφαρμογή προγραμμάτων σε τάξεις πολλαπλών ταχυτήτων. Οι εισηγητές θα παρουσιάσουν τα δεδομένα που προσδιορίζουν το δυναμικό των χαρισματικών μαθητών, την εκπαιδευτική τους διαχείριση και την κοινωνική τους αλληλεπίδραση.

Η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη. Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης, γιʼ αυτό και είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα (Ασπασία Χαραλαμπάκη, τηλ. 2109656200, εσωτ. 113, acha@geitonas-school.gr, και Βίκυ Σπανού, τηλ.2109656200, εσωτ. 154, vspa@geitonas-school.gr ).

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο, 10.00-14.00, στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου (Λεωφόρος Συγγρού 387, Π. Φάληρο).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024