Η Άουγκσμπουργκ συνέτριψε τη Στουτγάρδη, νίκη για Σάλκε
Τις καλές εφετινές εμφανίσεις της, συνέχισε η Άουγκσμπουργκ, που συνέτριψε εκτός έδρας την Στουτγάρδη με 4-1, σε αναμέτρηση για την 20ή αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος. Έτσι οι νικητές έφτασαν τους 31 βαθμούς και την Χέρτα Βερολίνου στην 7η θέση της βαθμολογίας. Παράλληλα, η Σάλκε νίκησε άνετα το Ανόβερο με 2-0 και παρέμεινε σε τροχιά Champions League.
Τις καλές εφετινές εμφανίσεις της, συνέχισε η Άουγκσμπουργκ, που συνέτριψε εκτός έδρας την Στουτγάρδη με 4-1, σε αναμέτρηση για την 20ή αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος.
Έτσι, οι νικητές έφτασαν τους 31 βαθμούς και την Χέρτα Βερολίνου στην 7η θέση της βαθμολογίας.
Παράλληλα, η Σάλκε νίκησε άνετα το Ανόβερο με 2-0 και παρέμεινε σε τροχιά Champions League, ενώ τα αποτελέσματα και οι σκόρερ, έχουν ως εξής:
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Οι 11άδες που επέλεξαν Γρηγορίου και Μπράτσος για το σημερινό (18/4, 19:00) παιχνίδι στο Βικελίδης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 της Super League.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 30-23 και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Handball Premier για τα playoffs των θέσεων (1-4).
Κηφισιά και Αστέρας… τίμησαν την φετινή παράδοση μεταξύ τους καθώς για τέταρτο φετινό ματς δεν υπήρξε νικητής. Ο Αστέρας έχασε ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΛ (που χάνει στο Περιστέρι)