Τα μέτρα ασφαλείας του τελικού Κυπέλλου μπάσκετ Άρης-Παναθηναϊκός
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου παρουσία των αρμόδιων φορέων εν όψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των ανδρών, Άρης-Παναθηναϊκός, προγραμματισμένος για την ερχόμενη Κυριακή (9/2, 19:45) στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου της Κρήτης.
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου παρουσία των αρμόδιων φορέων εν όψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των ανδρών, Άρης-Παναθηναϊκός, προγραμματισμένος για την ερχόμενη Κυριακή (9/2, 19:45) στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου της Κρήτης.
Από πλευράς ΕΟΚ, το «παρών» έδωσαν ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ο αντιπρόεδρος Αριστείδης Γολέμης, ενώ εκεί ήταν και ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ, Χαράλαμπος Μαρκάκης.
Μετά τη σύσκεψη αποφασίστηκαν τα εξής:
-Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν για το φίλαθλο κοινό στις 16:45 και θα κλείσουν στις 19:15. Μετά την παρέλευση της συγκεκριμένης ώρας δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.
-Απαραίτητη για την είσοδο στο γήπεδο πέρα από την επίδειξη εισιτηρίου είναι και αυτή της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου.
-Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στους φέροντες διακριτικά των ομάδων.
-Κάθε φίλαθλος επιβάλλεται να κάθεται στη θέση που προβλέπεται από το αριθμημένο εισιτήριό του.
-Όσοι έχουν διορθωμένο εισιτήριο παρακαλούνται να προσέλθουν στο αστυνομικό μέγαρο για να το σφραγίσουν. Οι κάτοχοι διορθωμένου εισιτηρίου που δεν θα φέρει δεύτερη σφραγίδα δεν θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σάκοτα: «Ο Ολυμπιακός έχει άλλη ταχύτητα, πετυχημένη η χρονιά μας» – Θα συζητήσει για το μέλλον του
- Η Ρωσία αυξάνει την πίεση στην Αρμενία λόγω εμβάθυνσης των δεσμών με την ΕΕ – Ανακάλεσε τον πρεσβευτή στο Γερεβάν για διαβουλεύσεις
- Καλή ευκαιρία για την Άρσεναλ (vid)
- Μπαρτζώκας: «Δύσκολη η σειρά με τον Παναθηναϊκό, είναι τρομερός αντίπαλος»
- Ιδανικό ξεκίνημα για την Άρσεναλ με γκολ του Χάβερτς (0-1 vid)
- Πόλο: ‘Εγινε χαμός στην απονομή του τροπαίου στον πρωταθλητή Ολυμπιακό (vid)