Συνεχίζονται οι δωρεάν εξετάσεις για τη διάγνωση του χρόνιου πόνου
Δωρεάν εξετάσεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση του Χρόνιου Πόνου, πραγματοποιούνται από τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου και θα συνεχιστούν έως την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Δωρεάν εξετάσεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση του Χρόνιου Πόνου, πραγματοποιούνται από τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου και θα συνεχιστούν έως την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Το πρόγραμμα διενεργείται από την Επιστημονική Εταιρεία για τη Μυοσκελετική Υγεία (ΕΠΕΜΥ) και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού για την εξέταση, στην ανοιχτή γραμμή υποστήριξης 211 800 0164 ή τον ιστότοπο της ΕΠΕΜΥ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, επίσης, να πληκτρολογήσουν τοwww.xroniosponos.gr, ώστε να κλείσουν ραντεβού με έναν από τους 150 εθελοντές γιατρούς του προγράμματος, αλλά και να απαντήσουν σε ένα χρήσιμο ερωτηματολόγιο για τον προσδιορισμό του είδους του πόνου.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας