Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διευρύνει την παρουσία της στην Θεσσαλονίκη η LeasePlan Hellas

Διευρύνει την παρουσία της στην Θεσσαλονίκη η LeasePlan Hellas

Μετά την αύξηση των δραστηριοτήτων της κατά 25% στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας το 2013, η LeasePlan εγκαινίασε πρόσφατα στην Θεσσαλονίκη τις νέες της εγκαταστάσεις, ενδυναμώνοντας την παρουσία της εκεί.

Επτά χρόνια μετά την ίδρυση του πρώτου γραφείου της στη Θεσσαλονίκη, το οποίο διαχειρίζεται ήδη περισσότερους από 250 πελάτες, η LeasePlan εγκαινίασε εκεί τις νέες της εγκαταστάσεις προκειμένου να ανταποκριθεί στην αύξηση του κύκλου εργασιών της στην Βόρεια Ελλάδα, στην οποία το 2013 καταγράφηκε άνοδος των δραστηριοτήτων της κατά 25% στους τομείς της χρονομίσθωσης αυτοκινήτων και της διαχείρισης εταιρικών στόλων.

«Συνεχίζουμε να πιστεύουμε στη δυναμική της αγοράς της Θεσσαλονίκης και ενισχύουμε περαιτέρω την ήδη επιτυχημένη μας παρουσία με τη δημιουργία του νέου μας γραφείου. Σκοπός της στρατηγικής μας αυτής κίνησης είναι να καλύψουμε με άρτιο και εξατομικευμένο τρόπο τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας» τόνισε με αφορμή τα εγκαίνια του νέου γραφείου ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Φίλιππος Ζαγοριανάκος.

Το σύνολο των οχημάτων που διαχειρίζεται σήμερα το ελληνικό τμήμα της LeasePlan φτάνει τα 10.300, εξυπηρετώντας 11 χρόνια μετά την ίδρυση του περισσότερους από 1.000 πελάτες ενώ η μητρική LeasePlan η οποία ιδρύθηκε το 1963 στην Ολλανδία δραστηριοποιείται σε 31 χώρες και διαχειρίζεται περισσότερα από 1,3 εκατομμύρια οχήματα με προσωπικό 6.296 εργαζόμενους.

auto.in.gr

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024