Αστυνομικοί μπλόκαραν τη διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες
Μικροένταση επικράτησε στο χώρο του πρώην στρατοπέδου «Μ.Αλεξάνδρου» στην περιοχή Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, όταν αστυνομικοί επενέβησαν και δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί διάθεση αγροτικών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες. Αφορμή στάθηκαν καταγγελίες φορέων και ιδιοκτητών καταστημάτων ότι τα προϊόντα πωλούνται παράνομα χωρίς τιμολόγια, αποδείξεις και άλλα παραστατικά.
Μικροένταση επικράτησε στο χώρο του πρώην στρατοπέδου «Μ.Αλεξάνδρου» στην περιοχή Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, όταν αστυνομικοί επενέβησαν και δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί διάθεση αγροτικών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες.
Η διάθεση προϊόντων επρόκειτο να διοργανωθεί με πρωτοβουλία της Επιτροπής Κατοίκων της περιοχής, αλλά όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, η επέμβαση πραγματοποιήθηκε ύστερα από καταγγελίες φορέων και ιδιοκτητών καταστημάτων ότι τα προϊόντα πωλούνται παράνομα, χωρίς τιμολόγια, αποδείξεις και άλλα παραστατικά.
Την ώρα της επέμβασης σημειώθηκε ένταση, καθώς αντέδρασαν κάτοικοι και μικροπωλητές, που επρόκειτο να στήσουν πάγκους, αλλά η κατάσταση εκτονώθηκε ύστερα από λίγη ώρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παίζοντας με τη λογική, τους διαιτητές, το VAR και την… φωτιά των playoffs
- Δορυφόρος της NASA παρακολουθεί την Πόλη του Μεξικού να βυθίζεται
- Παναθηναϊκός: Η επιλογή του Ρογκαβόπουλου για το κρίσιμο τρίποντο και η «κατάχρηση» με τον Λεσόρ
- Κρήτη: Συγκλονίζει ο πατέρας του 20χρονου: «Αν γυρνούσε το παιδί του πίσω, ας σκότωνε το δικό μου»
- Πιερία: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος 73χρονου – Βρέθηκε νεκρός στην αυλή του
- Νέα Αριστερά: Καμία συναίνεση στην καταστροφική Συνταγματική Αναθεώρηση του Μητσοτάκη