ΝΔ: Ντροπή για τη δημοκρατία η εισβολή στο γραφείο του Βαρβιτσιώτη
«Όνειδος και ντροπή για τη δημοκρατία» χαρακτήρισε η ΝΔ την επίθεση μελών της Αριστερής Ενότητας στο γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας Μ.Βαρβιτσιώτη. Σημειώνει ότι οι απειλές και οι βανδαλισμοί είναι ειρηνική παράσταση για τον ΣΥΡΙΖΑ «σε σχέση με το κάψιμο καταστημάτων, τρομοκρατικών- δολοφονικών ενεργειών, καταλήψεις κτιρίων για κατασκευή μολότοφ και σωρεία άλλων έκνομων ενεργειών τις οποίες υπερασπίζεται με σθένος ο ΣΥΡΙΖΑ».
«Όνειδος και ντροπή για τη δημοκρατία» χαρακτήρισε το γραφείο Τύπου της ΝΔ την επίθεση μελών της Αριστερής Ενότητας στο γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
«Η βίαιη εισβολή, οι ύβρεις, οι απειλές και οι βανδαλισμοί είναι για το ΣΥΡΙΖΑ ‘ειρηνική παράσταση’. Προφανώς σε σχέση με το κάψιμο καταστημάτων, τρομοκρατικών- δολοφονικών ενεργειών, καταλήψεις κτιρίων για κατασκευή μολότοφ και σωρεία άλλων έκνομων ενεργειών τις οποίες υπερασπίζεται με σθένος ο ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει η ΝΔ.
Καταλήγει ότι τονίζοντας «με τις σημερινές απειλές τους τα φυντάνια του ΣΥΡΙΖΑ πιστοποιούν ότι βρίσκονται απέναντι από τη δημοκρατική νομιμότητα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πλήρης κυριαρχία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ: 2 γκολ και 18-0 τελικές (pic, vids)
- Παράνομο πορνό, χάπια στύσης, κίνδυνος απέλασης: Μπόνι Μπλου και 17 άνδρες συνελήφθησαν στο Μπαλί
- Παραμένουν τα προβλήματα στον σιδηρόδρομο από την κακοκαιρία – Με λεωφορεία το Λειανοκλάδι – Λάρισα – Λειανοκλάδι
- Τα μπλόκα χωρίζουν τη Νέα Δημοκρατία στα δύο
- Διακοπές στη κόλαση: Γιατί επισκεπτόμαστε αξιοθέατα που έγιναν ακρότητες
- Αλεξανδρος Γρηγορόπουλος: Για πρώτη φορά περικυκλωμένο από ΜΑΤ το μνημείο στα Εξάρχεια

