Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Plug-in υβριδική και CNG εκδόσεις στα

Plug-in υβριδική και CNG εκδόσεις στα «προσεχώς» για το VW Polo

Το προσφάτως ανανεωμένο γερμανικό supermini ετοιμάζεται να συμπληρώσει την γκάμα του με δύο νέες και ιδιαίτερα αποδοτικές εκδόσεις που θα ακολουθήσουν τις αντίστοιχες εξελίξεις στην γκάμα του Golf αλλά και... ευρύτερα στο γερμανικό όμιλο.

Έχοντας ολοκληρώσει με την ανανέωση του Polo, η VW φέρεται να ετοιμάζεται να εμπλουτίσει την γκάμα του supermini της με δύο νέες, αποδοτικές εκδόσεις, φυσικού αερίου και plug-in hybrid οι οποίες αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στο τέλος του 2014.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το ανανεωμένο Polo θα επωφεληθεί από ένα plug-in υβριδικό σύνολο το οποίο, όμως, δεν θα είναι απολύτως ίδιο με τo Audi A3 e-tron plug-in hybrid και την αντίστοιχη έκδοση του Golf, η οποία επίσης αναμένεται μέσα στη χρονιά, καθώς το γερμανικό supermini δεν βασίζεται στην ίδια, MQB πλατφόρμα.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο Ekkehard Pott, επικεφαλής εξέλιξης κινητήρων στην VW, αναφερόμενος στο σύνολο της plug-in έκδοσης του Polo «η τεχνολογία θα διαφέρει, καθώς θα πρέπει να γίνουν προσαρμογές ειδικά για το αυτοκίνητο».

Παράλληλα, με την plug-in υβριδική έκδοση του ανανεωμένου Polo, οι Γερμανοί, εξετάζουν το λανσάρισμα μιας έκδοσης με φυσικό αέριο (CNG).

Το μηχανικό σύνολο σε αυτή την περίπτωση, αναμένεται να είναι το συμβατό τόσο με βενζίνη όσο και φυσικό αέριο, τετρακύλινδρο TSI των 1,4 λίτρων που παρουσιάστηκε στο Golf TGI BlueMotion στην έκθεση της Γενεύης το 2013.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024