Ο Λουκάς Βύντρα σκόραρε ξανά κατά της Μπαρτσελόνα (αν και χρεώθηκε αυτογκόλ στον Σέρχι Ρομπέρτο) αυτή τη φορά στο «Καμπ Νου», αλλά οι Μπλαουγκράνα επικράτησαν με 5-1 της Λεβάντε και πήραν άνετα την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας. Νωρίτερα, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 2-1 της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο νέο «Σαν Μαμές» και πήρε επίσης το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Εκεί η Ατλέτικο θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ρεάλ Μαδρίτης σε μια "επανάληψη" του περσινού τελικού.
Ο Λουκάς Βύντρα σκόραρε ξανά κατά της Μπαρτσελόνα αυτή τη φορά στο «Καμπ Νου», αλλά οι Μπλαουγκράνα επικράτησαν με 5-1 της Λεβάντε και πήραν άνετα την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.
Ο Έλληνας αμυντικός άνοιξε το σκορ στο 9′ με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ και ενώ η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Σέρχι Ρομπέρτο, στον οποίο χρεώθηκε το γκολ ως αυτογκόλ.
Η συνέχεια όμως ανήκε στην Μπαρτσελόνα που έφτασε στο τελικό 5-1 με γκολ των Αντριάνο (28′), Πουγιόλ (44′), Αλέξις Σάντσες (50′, 52′) και Φάμπρεγας (68′). Πέρασε η Ατλέτικο Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 2-1 της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο νέο «Σαν Μαμές» και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ισπανίας.
Εκεί η Ατλέτικο θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ρεάλ Μαδρίτης σε μια «επανάληψη» του περσινού τελικού.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Αντουρίθ στο 42’ αλλά η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε με τέρματα των Γκαρθία (55΄) και Ντιέγκο Κόστα (86΄) έκανε την ανατροπή.
Ο Ντόντα Χολ τόνισε πως δεν αισθάνεται πίεση για τον ημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε καθώς όπως εξήγησε ο Ολυμπιακός δούλεψε σκληρά όλη τη σεζόν για βρίσκεται στο Final Four.
Οι ερυθρόλευκοι πάτησαν το παρκέ του Telecom Center Athens την Πέμπτη (21/5) το απόγευμα μετά από την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Δείτε τα πλάνα