Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε Νάτχο και πάει για Ινσαουράλδε
Έσκασε η «βόμβα» από τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» του Βορρά ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπίμπρας Νάτχο μέχρι το τέλος της σεζόν, με την ομάδα να έχει τον πρώτο λόγο για την διατήρησή του στο ρόστερ μετά το καλοκαίρι, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ. Εν τω μεταξύ, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά και στην απόκτηση του Αργεντινού αμυντικού Χουάν Ινσαουράλδε, ως δανεικό από την Σπαρτάκ Μόσχας.
Έσκασε η «βόμβα» από τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» του Βορρά ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπίμπρας Νάτχο μέχρι το τέλος της σεζόν, με την ομάδα να έχει τον πρώτο λόγο για την διατήρησή του στο ρόστερ μετά το καλοκαίρι, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ.
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Μπίμπρας Νάτχο. Ο 25χρονος Ισραηλινός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο ΠΑΟΚ, βάσει όρου στη συμφωνία, έχει τον πρώτο λόγο για τη διατήρηση του Νάτχο στο δυναμικό του και μετά το καλοκαίρι», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.
Ο 25χρονος Ισραηλινός έμεινε ελεύθερος από την Ρούμπιν Καζάν, έβγαλε… εισιτήριο για το Μιλάνο αλλά ο Ζέεντορφ προτίμησε τον Μικαέλ Εσιέν κι έτσι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να τον πείσει να υπογράψει ως το καλοκαίρι στην ομάδα.
Το βιογραφικό του Νάτχο:
«Ο Μπίμπρας Νάτχο ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Χάποελ Τελ Αβίβ, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ισραήλ το 2008, στην πρώτη του γεμάτη σεζόν στην πρώτη ομάδα. Το καλοκαίρι του 2010 κι έπειτα από τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις με τη Χάποελ, ο πολυσύνθετος μέσος πήρε μεταγραφή στη Ρούμπιν Καζάν.
Στη Ρωσία κατέκτησε ένα Κύπελλο (2012) κι ένα Σούπερ Καπ (2013) όντας βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας του Καζάν κι ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος. Το Δεκέμβριο του 2013, το συμβόλαιο του Νάτχο με τη Ρούμπιν έληξε και ο 25χρονος μέσος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ».
Κοντά σε Ινσαουράλδε
Εν τω μεταξύ, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά και στην απόκτηση του Αργεντινού αμυντικού Χουάν Ινσαουράλδε, ως δανεικό από την Σπαρτάκ Μόσχας.
Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε επαφή με τον παίκτη μέσω του ατζέντη τού Νάχτο και οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στη συμφωνία. Μάλιστα, ο Ινσαουράλδε αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του.
Ο Ινσαουράλδε είναι γεννημένος το 1984. Αγωνίστηκε για δύο χρόνια στη Νιούελς Ολντ Μπόις, ενώ για το ίδιο χρονικό διάστημα έπαιξε με τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς, πριν μετακομίσει στην Σπαρτάκ Μόσχας από την οποία δεν έχει μείνει ικανοποιημένος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παράνομος τζόγος: Φρένο στις τράπεζες για τα κέρδη από μη αδειοδοτημένους παρόχους
- Άννα Πρέλεβιτς: Οι πρώτες ημέρες με τις δίδυμες κόρες της που γεννήθηκαν πρόωρα
- ΣΥΡΙΖΑ: Χώρο στην ΕΛΑΣ ή μέτωπο στον Τσίπρα – Ανάμεσα σε παραιτήσεις και αμφισβήτηση ο Φάμελλος
- Δείπνο στην Αθήνα για Σπανούλη και Μάικ Τζέιμς (pic)
- Τραμπ: «Όμορφος καθαρός άνθρακας» – Πακέτο 700 δισ. στη βιομηχανία ορυκτών
- Υπάρχουν όρια στην οδήγηση; Τι ισχύει για τους ηλικιωμένους και τι εξετάζεται στην Ευρώπη




