Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Lamda Development : Διευκρινίσεις για το THE MALL ATHENS

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν σχετικά με το THE MALL ATHENS και την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας («ΣτΕ») – που δεν έχει ακόμα περιέλθει στην κατοχή της Εταιρείας καθαρογραμμένη – η LAMDA DEVELOPMENT S.A. («Εταιρεία») ανακοινώνει τα εξής: 1. Όπως είναι γνωστό, την 5η Απριλίου 2013 εκδικάσθηκε στην Ολομέλεια του ΣτΕ αίτηση […]

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν σχετικά με το THE MALL ATHENS και την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας («ΣτΕ») – που δεν έχει ακόμα περιέλθει στην κατοχή της Εταιρείας καθαρογραμμένη – η LAMDA DEVELOPMENT S.A. («Εταιρεία») ανακοινώνει τα εξής:

1. Όπως είναι γνωστό, την 5η Απριλίου 2013 εκδικάσθηκε στην Ολομέλεια του ΣτΕ αίτηση (κατοίκων και φορέων του Δήμου Αμαρουσίου) για την ακύρωση του Ν. 3207/ 2003, με τον οποίο ρυθμίστηκαν θέματα Ολυμπιακής Φιλοξενίας, μεταξύ των οποίων και η ανέγερση του ΧΩΡΙΟΥ ΤΥΠΟΥ, στο οποίο περιλαμβανόταν και το THE MALL ATHENS. Πλήρης ενημέρωση αναφορικά με όλα τα νομικά ζητήματα υπάρχει ανέκαθεν στο site της εταιρείας.

2. Η αίτηση ακύρωσης στρεφόταν κατά του Νόμου. Δεν στρεφόταν ούτε κατά της Εταιρείας αλλά ούτε κατά του THE MALL ATHENS. H Εταιρεία ανέπτυξε τη συγκεκριμένη επένδυση τηρώντας απαρέγκλιτα όλες τις προϋποθέσεις που έθετε ο Νόμος, μέσω της θυγατρικής της εταιρείας L.O.V. Α.Ε..

3. Η Εταιρεία σεβόμενη απολύτως τους νόμους του κράτους και τις αποφάσεις των δικαστηρίων, θα μελετήσει αναλυτικά την απόφαση του ΣτΕ και θα ακολουθήσει κατά γράμμα την υποδεικνυόμενη σε αυτήν διαδικασία. Η διαδικασία αυτή, προφανώς αντικαθιστά την προβλεπόμενη από το Ν. 3207/ 2003 διαδικασία, οι ρυθμίσεις του οποίου έχουν εφαρμοσθεί μέχρι σήμερα στο ακέραιο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024