«Έμεινα στην ομάδα που αγαπώ» δήλωσε ο Λαγός
«Έμεινα στην ομάδα που αγαπώ» δήλωσε ο Τάσος Λαγός, λίγες ώρες μετά τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό για την ανανέωση της συνεργασίας τους για επιπλέον τρία χρόνια. Ο 22χρονος άσος των Πρασίνων και εκ των αρχηγών της ομάδας, αναφέρθηκε στις προτάσεις που είχε από το εξωτερικό, τις φιλοδοξίες του αλλά και στον ρόλο που έπαιξε ο Γιάννης Αναστασίου στην παραμονή του στο Τριφύλλι.
«Έμεινα στην ομάδα που αγαπώ» δήλωσε ο Τάσος Λαγός, λίγες ώρες μετά τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό για την ανανέωση της συνεργασίας τους για επιπλέον τρία χρόνια.
Ο 22χρονος άσος των Πρασίνων και εκ των αρχηγών της ομάδας, αναφέρθηκε στις προτάσεις που είχε από το εξωτερικό, τις φιλοδοξίες του αλλά και στον ρόλο που έπαιξε ο Γιάννης Αναστασίου στην παραμονή του στο Τριφύλλι.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λαγού στη SportDay:
«Έμεινα στην ομάδα που αγαπώ. Είχα καλές προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά δεν ήμουν έτοιμος να κάνω το βήμα. Συμφώνησα να μείνω και να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό και να βοηθηθώ μέσω του συλλόγου στο μέλλον», τόνισε αρχικά ο 22χρονος άσος και συνέχισε:
«Φιλοδοξία μου είναι να συνεχίσω να παίζω και να προσφέρω στον σύλλογο για να πετύχει τους στόχους του»,.
Ερωτηθείς για το τι άλλο τον κράτησε στον Παναθηναϊκό απάντησε: «Ο προπονητής (σ.σ.: Γιάννης Αναστασίου). Έπαιξε σημαντικό ρόλο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται – Είχε πάει για ψάρεμα στις εκβολές του Γλαύκου
- Η Λάιζα Μινέλι ερωτεύτηκε σφοδρά τον Σκορσέζε και αποφάσισε να κόψει τα ναρκωτικά λόγω Ελίζαμπεθ Τέιλορ
- Αλβανία: Συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία έξω από την έδρα της κυβέρνησης – Επικεφαλής ο Μπερίσα
- Final 8: Τα μέτρα ασφαλείας για τον τελικό του Κυπέλλου – Έτσι θα γίνει η είσοδος των φιλάθλων
- Γνωστή εκπαιδευτικός από την Πάτρα η γυναίκα που παρασύρθηκε από μηχανή και σκοτώθηκε στην Πατησίων
- Eurobank: Επιμονή του πληθωρισμού στην Ελλάδα


