Τρία νέα οικονομικά πακέτα και μία υπηρεσία Video Conference (Τηλεδιάσκεψης) που βασίζονται στo Cloud Computing, προσφέρει ο ΟΤΕ εμπλουτίζοντας τις υπάρχουσες υπηρεσίες, και δίνοντας σε επιχειρήσεις τη δυνατότητα για άμεση τηλεδιάσκεψη από οπουδήποτε. Με τα νέα πακέτα ΟΤΕ Video Conference, οι επιχειρήσεις μπορούν πλέον να πραγματοποιούν τηλεδιασκέψεις από παντού μέσω smartphones, tablets ή laptops που […]

Τρία νέα οικονομικά πακέτα και μία υπηρεσία Video Conference (Τηλεδιάσκεψης) που βασίζονται στo Cloud Computing, προσφέρει ο ΟΤΕ εμπλουτίζοντας τις υπάρχουσες υπηρεσίες, και δίνοντας σε επιχειρήσεις τη δυνατότητα για άμεση τηλεδιάσκεψη από οπουδήποτε.

Με τα νέα πακέτα ΟΤΕ Video Conference, οι επιχειρήσεις μπορούν πλέον να πραγματοποιούν τηλεδιασκέψεις από παντού μέσω smartphones, tablets ή laptops που διαθέτουν το κατάλληλο λογισμικό, όπως επίσης μέσω συστήματος video-conferencing από το χώρο που επιθυμούν.

Τα νέα πακέτα OTE Video Conference προσφέρουν, με μηνιαίο οικονομικό πάγιο, συγκεκριμένο χρόνο τηλεδιάσκεψης 1.500, 2.500 και 3.500 λεπτά, χωρίς περιορισμό στον αριθμό των τηλεδιασκέψεων.

Τη δυνατότητα της τηλεδιάσκεψης χωρίς πάγιο με την υπηρεσία ΟΤΕ Video Conference Call λανσάρει ο ΟΤΕ, όπου η χρέωση γίνεται βάσει χρήσης (pay as you go). Σε αυτήν την περίπτωση η πραγματοποίηση των τηλεδιασκέψεων γίνεται χωρίς καμία δέσμευση, όποτε κριθεί αναγκαίο από την επιχείρηση και με όσους συμμετέχοντες επιθυμεί.

Ο ΟΤΕ με το Video Conference προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα άριστης ταυτόχρονης επικοινωνίας, με εικόνα και ήχο, σε πραγματικό χρόνο με συνεργάτες ή πελάτες που βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία στην Ελλάδα ή και το εξωτερικό. Μεταξύ άλλων, οι συμμετέχοντες μπορούν άμεσα και αποτελεσματικά να ανταλλάξουν πληροφορίες, αρχεία και δεδομένα, να προβάλλουν slides ή ακόμα και να πραγματοποιούν τηλε-εκπαιδεύσεις.

Επίσης, συνεχίζεται η διάθεση της υπηρεσίας OTE Video Conference On Demand με δυνατότητα τηλεπικοινωνιακής σύνδεσης μέσω ISDN ή IP δικτύου, νοικιάζοντας τα πλήρως εξοπλισμένα studio, που διαθέτει ο ΟΤΕ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ή τον απαραίτητο τερματικό εξοπλισμό. Η χρέωση για τη χρήση της υπηρεσίας καθορίζεται βάση των προδιαγραφών της τηλεδιάσκεψης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr