H Λι Να νικήτρια στο αυστραλιανό Όπεν
Η κινέζα Λι Να είναι η μεγάλη νικήτρια στο Όπεν της Αυστραλίας, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί στον τελικό με αντίπαλο την Σλοβάκα Τσιμπούλκοβα, που έκανε την μεγάλη έκπληξη φτάνοντας έως εκεί. Η Λι επιβλήθηκε με 2-0 σετ (7-6, 6-0).
Η κινέζα Λι Να είναι η μεγάλη νικήτρια στο Όπεν της Αυστραλίας, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί στον τελικό με αντίπαλο την Σλοβάκα, Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα, που έκανε την μεγάλη έκπληξη φτάνοντας έως εκεί. Η Λι επιβλήθηκε με 2-0 σετ (7-6, 6-0).
H κινέζα δυσκολεύτηκε αρκετά στο πρώτο σετ, ωστόσο στο δεύτερο έκανε επίδειξη δύναμης και έτσι έφτασε στην κατάκτηση του δεύτερου Grand Slam στην καριέρα της, μετά το Rolland Garros (2011).
Υπενθυμίζεται ότι αύριο, Κυριακή, διεξάγεται, ο τελικός των ανδρών της διοργάνωσης ανάμεσα στον Ναδάλ και τον Βαβρίνκα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρουαζιερόπλοιο MV Hondius: Εν πλω προς τα Κανάρια – «Όλοι θα μείνουν μέσα μέχρι την άφιξη των αεροσκαφών»
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 22χρονος που έτρεχε με 162 χλμ στην εθνική οδό
- Εγκαινιάστηκε το πρώτο Αυτοδιοικητικό-Επιχειρηματικό Κέντρο στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης
- Παράπονα του Κομπανί για τη διαιτησία: «Πολλές αποφάσεις εναντίον μας»
- «Η γη της ελιάς»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- «Κιβωτός του Κόσμου»: Να κάτσουν στο εδώλιο ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα για οικονομικά αδικήματα ζητά ο εισαγγελέας


