H Λι Να νικήτρια στο αυστραλιανό Όπεν
Η κινέζα Λι Να είναι η μεγάλη νικήτρια στο Όπεν της Αυστραλίας, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί στον τελικό με αντίπαλο την Σλοβάκα Τσιμπούλκοβα, που έκανε την μεγάλη έκπληξη φτάνοντας έως εκεί. Η Λι επιβλήθηκε με 2-0 σετ (7-6, 6-0).
Η κινέζα Λι Να είναι η μεγάλη νικήτρια στο Όπεν της Αυστραλίας, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί στον τελικό με αντίπαλο την Σλοβάκα, Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα, που έκανε την μεγάλη έκπληξη φτάνοντας έως εκεί. Η Λι επιβλήθηκε με 2-0 σετ (7-6, 6-0).
H κινέζα δυσκολεύτηκε αρκετά στο πρώτο σετ, ωστόσο στο δεύτερο έκανε επίδειξη δύναμης και έτσι έφτασε στην κατάκτηση του δεύτερου Grand Slam στην καριέρα της, μετά το Rolland Garros (2011).
Υπενθυμίζεται ότι αύριο, Κυριακή, διεξάγεται, ο τελικός των ανδρών της διοργάνωσης ανάμεσα στον Ναδάλ και τον Βαβρίνκα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αμερικανική επίθεση στην πόλη – λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν
- Η Βολιβία ανοίγει τον δρόμο για την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στους δρόμους
- Σύλληψη και αυτόφωρο για μέλος του Ρουβίκωνα λίγες μέρες πριν την δίκη του
- Η φον ντερ Λάιεν συζήτησε με τον Ζελένσκι για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ και τα εξοπλιστικά
- Conference League: Η απονομή του τροπαίου στην Κρίσταλ Πάλας (vid)
- Οι ΗΠΑ δεν θα αφήσουν κανένα κρούσμα Έμπολα να εισέλθει στη χώρα – Σχεδιάζουν μονάδα καραντίνας στην Κένυα




