Ο Ηλίας Παναγιώταρος υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής της ΧΑ
Δύο βουλευτές ανακοίνωσε ότι θα «κατεβάσει» η Χρυσή Αυγή στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής, όπου υποψήφιος θα είναι ο Ηλίας Παναγιώταρος, και στο Δήμο Πειραιά, όπου υποψήφιος θα είναι ο βουλευτής Α' Πειραιά Νικόλαος Κούζηλος.
Δύο βουλευτές ανακοίνωσε ότι θα «κατεβάσει» η Χρυσή Αυγή στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής, όπου υποψήφιος θα είναι ο Ηλίας Παναγιώταρος, και στο Δήμο Πειραιά, όπου υποψήφιος θα είναι ο βουλευτής Α’ Πειραιά Νικόλαος Κούζηλος.
Σε σχετική εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο του Πειραιά ανακοινώθηκαν επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι που πλαισιώνουν το συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά». Πρόκειται για τους Γρηγόρη Δεμέστιχα και Ηλία Κατσαφάδο.
Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου για την Περιφέρεια, όπως και για τον Δήμο της Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο. Εντούτοις, πέρα από τον Ηλία Παναγιώταρο, ανακοινώθηκαν και τα ονόματα των υποψήφιων αντιπεριφερειαρχών.
Πρόκειται για τους: Περικλής Μουλιανάκης (υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά), Μιχάλης Παπαδημητρίου (Νήσων) και Ιωάννης Μεγάλης (Νοτίου Τομέα).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα Αριστερά: Ο Θεόδωρος Μεγαλοοικονόμου αγωνίστηκε για μια κοινωνία που δεν περιθωριοποιεί
- Αυτή είναι η «τελική» πρόταση της Dubai BC στον Ολυμπιακό για τον Γουόκαπ
- Η βία στη Δυτική Όχθη συνεχίζεται – Ισραηλινοί έποικοι έβαλαν φωτιά σε τζαμιά μετά από αιματηρή σύγκρουση
- Βλάχος για το χρυσό μετάλλιο της Εθνικής: «Αφού το κάναμε μία φορά, γιατί να μην το κάνουμε και την επόμενη;»
- Φορούσε μαύρο νυφικό η χθεσινή μας η κοπέλα – Οι διάσημες που απέφυγαν το λευκό
- Γιγάντιες δασικές πυρκαγιές απειλούν Γαλλία και Ισπανία – Πάνω από 325.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί

