Αφηρημένος επιβάτης έχασε φιαλίδιο με… κυάνιο στο τρένο
Ένας συρμός του προαστιακού εκκενώθηκε την Παρασκευή στο Παρίσι όταν ένας από τους επιβάτες δήλωσε ότι έχασε ένα φιαλίδιο με... κυάνιο μέσα σε ένα βαγόνι, έγινε γνωστό από πηγές της αστυνομίας και της εταιρείας σιδηροδρομικών μεταφορών RATP.
Ένας συρμός του προαστιακού εκκενώθηκε την Παρασκευή στο Παρίσι όταν ένας από τους επιβάτες δήλωσε ότι έχασε ένα φιαλίδιο με… κυάνιο μέσα σε ένα βαγόνι, έγινε γνωστό από πηγές της αστυνομίας και της εταιρείας σιδηροδρομικών μεταφορών RATP.
Γύρω στις 14:00 το μεσημέρι, ο… αφηρημένος επιβάτης πήγε στο σιδηροδρομικό σταθμό του Κασάν, στα νότια του Παρισιού, και εξήγησε στους έκπληκτους υπαλλήλους ότι έχασε ένα φιαλίδιο που περιείχε κυάνιο.
Ο επιβάτης είπε ότι εργάζεται στον τομέα της μεταλλευτικής βιομηχανίας και συγκεκριμένα σε μεταλλουργείο χρυσού, όπου χρησιμοποιείται κυάνιο -το οποίο είναι εξαιρετικά δηλητηριώδες.
Οι Αρχές αποφάσισαν να εκκενώσουν το τρένο στον αμέσως επόμενο σταθμό και αφού απομάκρυναν τους επιβάτες έψαξαν εξονυχιστικά τα βαγόνια.
Τελικά, το φιαλίδιο βρέθηκε, ευτυχώς ανέπαφο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βόρεια και Νότια Κορέα βρήκαν νέο πεδίο ανταγωνισμού – Την ανάπτυξη πυρηνοκίνητων υποβρυχίων
- Κρήτη: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα ζωοκλοπών – Οκτώ συλλήψεις και παράνομες επιδοτήσεις άνω των 341.000 ευρώ
- ΕΕ και Big Tech: Τα πρόστιμα και οι πολιτικές τους προεκτάσεις
- Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς υπέγραψε στους Σίξερς, αλλά δεν θα μένει στη Φιλαδέλφεια! – Ποιος είναι ο λόγος
- Πώς σώθηκαν από τις φλόγες τα άλογα του Μπισκαρός στη Γαλλία χωρίς να υπάρξει έστω τραυματισμός
- Ο Γκρεγκ Αράκι για την απομάκρυνση της Gen Z από το σεξ – «Πάρτε ρίσκα, βγείτε κακά ραντεβού»






