Γραμμή Ρόδος-Οσλο με δύο πτήσεις ανά εβδομάδα εγκαινιάζει από τις 28 Απριλίου η Ryanair συνεχίζοντας την επέκτασή της στην ελληνική αγορά. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία, η νέα γραμμή εκτιμάται ότι θα μεταφέρει 3.000 επιβάτες ετησίως ενώ θα οδηγήσει σε 30 νέες θέσεις εργασίας στο αεροδρόμιο της Ρόδου. Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
Γραμμή Ρόδος-Οσλο με δύο πτήσεις ανά εβδομάδα εγκαινιάζει από τις 28 Απριλίου η Ryanair συνεχίζοντας την επέκτασή της στην ελληνική αγορά.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία, η νέα γραμμή εκτιμάται ότι θα μεταφέρει 3.000 επιβάτες ετησίως ενώ θα οδηγήσει σε 30 νέες θέσεις εργασίας στο αεροδρόμιο της Ρόδου.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!