Porsche 911 Carrera & Turbo 2015: Σε διαρκή εξέλιξη
Την ανανεωμένη εκδοχή της Porsche 911 φαίνεται πως εξελίσσουν οι μηχανικοί της γερμανικής φίρμας, εκμεταλλευόμενοι τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν αυτή την εποχή στον ευρωπαϊκό Βορρά.
Αν και η γκάμα της Porsche 911 ακόμη και σήμερα δεν έχει συμπληρωθεί, οι μηχανικοί της γερμανικής φίρμας έχουν ξεκινήσει ήδη τις δοκιμές εξέλιξης της ανανεωμένης εκδοχής του αυτοκινήτου.
Οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες αποκαλύπτουν δύο εκδόσεις της υπό εξέλιξη Porsche 911 -Carrera και Turbo-, οι οποίες δοκιμάζονται αυτήν την εποχή στα βορειότερα τμήματα της ευρωπαϊκής ηπείρου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ανανεωμένη εκδοχή της Porsche 911 πρόκειται να αποκαλυφθεί στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το 2015.
Κρίνοντας από την παρουσία καμουφλάζ στο μπροστινό και το πίσω τμήμα των υπό εξέλιξη Porsche 911, εκεί πρόκειται να συναντήσουμε τις μεγαλύτερες, σε έκταση και αριθμό, σχεδιαστικές αλλαγές.
Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζουν, ήδη, τα πίσω φωτιστικά σώματα και οι ανασχεδιασμένες εισαγωγές αέρα του μπροστινού προφυλακτήρα.
AUTOMEDIA
- Καύσιμα: «Πέταξε» η τιμή του ντίζελ στην Ελλάδα – Αυξήσεις «φωτιά» στην αντλία – Η σύγκριση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο
- Σελένα Γκόμεζ: Πρωταγωνίστρια στο φιλόδοξο γουέστερν του Μπρέιντι Κόρμπετ
- Όποιος βιάζεται…: Γιατί χάνουμε τόσο εύκολα την υπομονή μας;
- Mega deal στις τηλεπικοινωνίες: Σενάρια συγχώνευσης Deutsche Telekom – T-Mobile
- Δύσκολο να επιστρέψει – Ο Ράιαν Ρέινολντς «σκότωσε» τον Deadpool
- Πώς η κλιματική κρίση απειλεί τη δημοκρατία – Καύσωνες, πλημμύρες και φωτιές διακόπτουν δεκάδες εκλογές


