Συλλαλητήριο κατά της μεταρρύθμισης στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα
Συλλαλητήριο έξω από το υπουργείο Υγείας, με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο πλαίσιο τετράωρης στάσης εργασίας που είχαν κηρύξει γιατροί και εργαζόμενοι.
Συλλαλητήριο έξω από το υπουργείο Υγείας, με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο πλαίσιο τετράωρης στάσης εργασίας που είχαν κηρύξει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), με τη συμμετοχή της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (ΕΟΟ), των γιατρών και εργαζομένων στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) και τη στήριξη του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ).
Γιατροί και εργαζόμενοι στον χώρο της Υγείας ζητούν την απόσυρση του νομοσχεδίου «που διαλύει» όπως ανέφεραν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και ταυτόχρονα «απειλεί με διάλυση τα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, αφήνοντας τους πολίτες χωρίς περίθαλψη».
Εκπρόσωποι των ομοσπονδιών που συμμετείχαν συλλαλητήριο θα συναντηθούν την Τετάρτη, προκειμένου να συζητήσουν τις εξελίξεις και να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σερέλης: «Δεν παίξαμε καλή άμυνα και δεχθήκαμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό»
- Ρωσία: Η προειδοποίηση της Μόσχας στις διπλωματικές αποστολές στο Κίεβο – Γιατί τώρα, τι μπορεί να συμβεί
- Κέιτ Μίντλετον: Γιατί επιλέγει την Ιταλία ως τον πρώτο της προορισμό μετά τη θεραπεία για τον καρκίνο;
- Η επόμενη βόμβα της παγκόσμιας οικονομίας – Τι σχεδιάζει το FSB
- Ο Λευκός Οίκος ενημέρωσε το Ιράν «με προσωπικό μήνυμα» για το Σχέδιο Ελευθερία – Η Τεχεράνη «δεν συμμορφώθηκε»
- Σάκοτα: «Καλή ομάδα η Μάλαγα, αλλά πιστεύω ότι έχουμε έρθει πιο κοντά στο επίπεδό της»
