Ανοικτή διαδικτυακή συνέντευξη του Σνόουντεν την Πέμπτη
Σε ζωντανή συνέντευξη που θα μεταδοθεί διαδικτυακά θα προχωρήσει ο Έντουαρντ Σνόουντεν το μεσημέρι της Πέμπτης, απαντώντας σε ερωτήσεις που θα του έχουν υποβληθεί από τους χρήστες του Διαδικτύου. Η συνέντευξη διοργανώνεται ως «απάντηση» στις εξαγγελίες του Ομπάμα την περασμένη εβδομάδα για αλλαγές στη λειτουργία της NSA.
Σε ζωντανή συνέντευξη που θα μεταδοθεί διαδικτυακά θα προχωρήσει ο Έντουαρντ Σνόουντεν το μεσημέρι της Πέμπτης, απαντώντας σε ερωτήσεις που θα του έχουν υποβληθεί από τους χρήστες του Διαδικτύου.
H συνέντευξη θα δοθεί στις 10:00 ώρα Ελλάδας την Πέμπτη από το site υποστήριξης στον νεαρό τεχνικό freesnowden.is. Οι ερωτήσεις θα υποβάλλονται στο twitter με το hashtag #AskSnowden.
Όπως αναφέρει το ίδιο το site, η συνέντευξη διοργανώνεται ως «απάντηση» στις εξαγγελίες του Ομπάμα την περασμένη εβδομάδα για αλλαγές στη λειτουργία της NSA.
Ο νεαρός τεχνικός παραμένει στη Ρωσία, πιθανότατα στη Μόσχα, όπου έχει προσωρινό άσυλο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442