Δωρεάν σεμινάριο για τις «Αλλεργίες και το αλλεργικό παιδί στο σχολείο»
Η Περιφερειακή Ενότητα Νότιου Τομέα Αθήνας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (ΕΕΑΚΑ) προχωρά για πρώτη φορά στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την συμμετοχή σε σεμινάριο με θέμα «Αλλεργίες - το Αλλεργικό Παιδί στο Σχολείο».
Η Περιφερειακή Ενότητα Νότιου Τομέα Αθήνας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (ΕΕΑΚΑ) προχωρά για πρώτη φορά στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την συμμετοχή σε σεμινάριο με θέμα «Αλλεργίες – το Αλλεργικό Παιδί στο Σχολείο».
Το σεμινάριο, το οποίο θα είναι μονοήμερο και θα διεξαχθεί εντός του Μαρτίου 2014 σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα http://notiostomeasathinas.blogspot.gr.
Θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν οι οξείες καταστάσεις που σχετίζονται με τις αλλεργικές παθήσεις, θα γίνει εκτενής αναφορά σε όλες τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις, και θα προταθούν πρακτικοί τρόποι αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών στο περιβάλλον του σχολείου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν μήνυμα στο notiostomeas@gmail.com, στο οποίο θα αναγράφουν oνοματεπώνυμο, σταθερό και κινητό τηλέφωνο, διεύθυνση καθώς και επαγγελματική ιδιότητα.
Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Το σεμινάριο είναι δωρεάν.
health.in.gr
- Νέα σύγκρουση ΠΑΣΟΚ με Γεωργιάδη για την ευρωπαϊκή εισαγγελία – «Προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα»
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Φαράγγι του Βίκου: Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένης τουρίστριας από μονοπάτι [video]
- Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Παραδοχή πρώην Αμερικανού πρέσβη: «Λυπάμαι, το Ιράν ξέρει καλύτερα τη διπλωματία από τη χώρα μου» – Η τακτική «Μοχάμεντ Άλι»
- Βουλή: Σε νέο κύκλο εσωστρέφειας η κυβέρνηση – Οι μεγάλες υποθέσεις που πολιορκούν το Μαξίμου


