Φαίνεται πως έκανε τις επιλογές του ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, καθώς σύμφωνα με πηγές από το Μέγαρο των Ηλυσίων, τις οποίες επικαλείται η Daily Telegraph, βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με την Βαλερί Τριερβελέρ για να λήξει η εννιάχρονη σχέση τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Τριερβελέρ επιθυμούσε να διατηρήσει τον δεσμό της με τον Ολάντ, αλλά ο γάλλος πρόεδρος ζήτησε να «προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις, μεταξύ των οποίων και οι νομικές».

Ο Ολάντ έχει δεσμευτεί να ανακοινώσει ποια θα είναι η πρώτη κυρία της Γαλλίας, η Βαλερί Τριερβελέρ ή ηθοποιός Ζιλί Γκαγιέ, μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου, ημερομηνία κατά την οποία θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ, όπου θα πρέπει να συνοδεύεται από την σύντροφό του.

Για το ταξίδι ετοιμαζόταν η Βαλερί Τριερβελέρ, αλλά όπως φαίνεται τα πράγματα άλλαξαν…

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολάντ έχει τέσσερα παιδιά από την πολύχρονη σχέση του με την πρώην ηγέτιδα των γάλλων σοσιαλιστών Σεγκολέν Ρουαγιάλ.

Πάντως, οι σύμβουλοι επικοινωνίας τονίζουν στον πρόεδρο ότι ο χωρισμός με την Τριερβελέρ πρέπει να είναι αξιοπρεπής, ενώ η Γκιγιέ δεν πρέπει να εγκατασταθεί στο Μέγαρο των Ηλυσίων αμέσως.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ