Προπονήθηκε αλλά δεν υπολογίζεται ο Πέτγουεϊ
Η απογοήτευση που υπάρχει στον Ολυμπιακό μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Α1 μπάσκετ ανδρών, μετριάστηκε με την παρουσία του Μπρεντ Πέτγουεϊ που επέστρεψε στις προπονήσεις των Ερυθρολεύκων φέρνοντας... μερικά χαμόγελα στο τεχνικό τιμ της ομάδας και στους συμπαίκτες του.
Η απογοήτευση που υπάρχει στον Ολυμπιακό μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Α1 μπάσκετ ανδρών, μετριάστηκε με την παρουσία του Μπρεντ Πέτγουεϊ που επέστρεψε στις προπονήσεις των Ερυθρολεύκων φέρνοντας… μερικά χαμόγελα στο τεχνικό τιμ της ομάδας και στους συμπαίκτες του.
Ο Αμερικανός προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του (σ.σ. κήλη στην μέση) χωρίς να αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση. Πάντως, ο Πέτγουεϊ δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με την Λαμποράλ Κούτσα την Πέμπτη στη Βιτόρια, όπου οι Πρωταθλητές θέλουν μόνο τη νίκη για να μην μπουν σε περιπέτειες.
Ο Αμερικανός αναμένεται να επιστρέψει στη δράση προς το τέλος του μήνα λύνοντας τα χέρια του Γιώργο Μπαρτζώκα που θα έχει πλέον μοναδική απουσία τον Εϊσι Λο, ο οποίος παραμένει στις ΗΠΑ για να αποφασίσει με ποιον τρόπο θα ξεπεράσει τον τραυματισμό του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φορολογικές δηλώσεις: Υποβλήθηκε αριθμός ρεκόρ 10 ημέρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας
- Στο Καλλιμάρμαρο η γιορτή του επί κοντώ: Fly Athens 2026 με Καραλή, Στεφανίδη και θρύλο Λαβιλενί
- Μαρίζα Κωχ: Ξανά στη σκηνή μετά το σοβαρό ατύχημα της – Θα φορέσει το φόρεμα της Eurovision του 1976
- Επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δράστες- «Σημαντικό να βρούμε από πού ξεκίνησαν και πού πήγαν»
- Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ από 6 μέχρι 10 Iουλίου
- Το μισθολογικό χάσμα «κοστίζει» από τον πρώτο μισθό μέχρι την σύνταξη – 16% χαμηλότερες αποδοχές για τις γυναίκες

